[]

turkcell faturalı hat sorusu

ya turkcell uzun zamandır arayıp duruyor, hattınızı faturalıya geçirelim diye.

ben aylık 50 tl yüklüyorum, 30 lirasıyla 150 tl'lık Nar paketi alıyorum, 10 lirasıyla da 100 mblik internet alıyorum.

telefondaki kız ise şunu önerdi: 300 dakika her yöne konuşma, 300 sms -aslında sms pek kullanmıyorum, belki başka paket varsa onu da isteyebilirim- 300 mb de internet aylık 30 lira -29.5 mu ne de 30 diyelim işte- bence iyi bir paket ama bilemedim. sizce mantıklı mı bu paket?

ayrıca, şöyle bir durum da var: hat babamın adına kayıtlı, geçen sene adamcağızı resmen kandırıp kardeşimle benim hattımı da -yani toplamda 3 hattı- kamu tarifesine geçirttiler ve babam da bizim neyi kullanıp kullanmadığımızı bilmediği için -turkcell'deki eleman da bunu "SÖYLEMEDİĞİ İÇİN" bize ay sonunda toplamda 400 liraya yakın fatura geldi -çünkü içinde doğru düzgün ne diğer hatları arama, ne sms ne de internet var, girdi yani bildiğiniz o fatura. ve uzunca bir süre de -babam ödemesini yaptığı halde- babamı arayıp durdular, rahatsız ettiler "ödenmemiş faturanız var" diye -halbuki hemen ödemişti faiz falan gelmesin diye, böyle de işlerinden bihaber insanlar. ayrıca, babamın adına kayıtlı hatları benim ve kardeşimin kullandığını kendi sistemlerine not düşemiyorlar mı onu da anlamıyorum, benim telefonum açılmıyorsa, babamı aramaya başlıyorlar çünkü!

bir de şu var: kız dedi ki sene sonuna kadar fiyat bu, sonra fiyat artar da başka tarifeye geçmek ya da hazırkart'a geri dönmek isterseniz, sorun olmaz. ayrıca, bankadan otomatik ödeme yapabiliyormuşuz, ama ben kendi hesabımdan ödemek istiyorum, babamın adına olan bir hattı, kendi kartımdan ödeyebilirim, değil mi?

ayrıca şunu da anlamıyorum: turkcell niye illa faturalı hatta geçirmek istiyor? kaç kere dedim istemiyorum diye -hani bu sonuncu teklifleri fena değildi ama- hazırkart üzerinden takip edilebilirlik, faturalı hatta göre az mı? yani olayı person of interest'e bağlamak istemem ama, şu ısrarları bana sakil geliyor.

neyse, bildiklerinizi aktarabilirseniz, sevinirim. teşekkürler.

 
bimcell.. 250 dk 5000 sms 500 mb internet 19 tl.


  • anonymice  (13.01.14 14:39:16) 
Hattını Avea ya taşımayı düşünürsen her yöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET 23 TL kampanyası var.


  • f08012  (13.01.14 14:43:41 ~ 14:43:58) 
teşekkürler, ama hattımı taşımayı düşünmüyorum.


  • pasp  (13.01.14 15:07:56) 
hizmet aldiginiz firma sizi arayip bir teklif sunuyorsa babalarinin hayrina yapmiyorlardir, kesin bir cikarlari vardir. eger onlarin bir kazanci varsa bu sizin kaybiniz demektir, evrenden pozitif enerjiyle beslenmiyor ki bu firmalar :)


  • tasa oturma soguk ceker  (13.01.14 16:20:49) 
faturali hatta gecirdiklerinde extra prim aliyorlar hepsi bu.. uzun zamandir turkcell kullaniyorum son 2 senedir kazik atmadilar, faturam hepsibir (1000 dk 1000 sms 1gb net) faturayi astiniz vs demediler, 1 senelik anlasma yapinca da indirimli oldu..
size teklif edilen 300* tarifesi uygunmus bence deneyin, birde faturam xx tlye yaklasinca bana sms yolla diyorsun onu yaparsan sorun olmaz.

  • Mügüs  (13.01.14 16:34:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.