[]

Sevdiğiniz işte mi çalışıyorsunuz?

Arkadaşlar sektör değiştirme dönemindeyim. Sevdiğiniz işlerde mi çalışıyorsunuz ya da nerede ne olarak çalışmak isterdiniz ?

Yanıtlarınız bana yol gösterecektir. Teşekkürler.


 
aşık olduğum işi yapıyorum.


  • dream state  (13.01.14 10:55:54) 
keyif aldığım ve liseden (hatta belki ortaokul) beri yapmak istediğim işi yapıyorum. şimdi de üniversitedeyim gerçi çok zaman geçmiş sayılmaz.


  • hjarteblod  (13.01.14 10:56:56) 
uluslararası yabancı ve kurumsal bir şirkette çalışmak isterdim. kesinlikle özel sektör çünkü insanı canlı tutuyor. şu yaşadığım stresi yaşamamak için üstlerimin olmasını isterdim. patronsuz iş istiyorum. :)


  • kakao  (13.01.14 10:59:03) 
Evet, çoğu insanın sıkıcı bulduğu finans sektöründe çok zevkli işler yapıyorum. sıkılmadan zevkle çalıştığım için başarılı oluyorum ve karşılığını da güzelce alıyorum.


  • [silinmiş]  (13.01.14 11:00:42) 
Çok sevdigim işi yapıyorum. Hatta, şu an işlerini sevenler olarak, işimiz adına eylem yapıyoruz. Eylem ortamından sıkıldım, buralara takılayım dedim.


  • aychovsky  (13.01.14 11:25:52) 
çocukken hayalini kurduğum işi yapma yolunda ilerliyorum.


  • prinkipodelisi  (13.01.14 11:37:51) 
öyle bir zevkle iş yapıyorum ki zevkten çıldırmak üzereyim. ay dur biraz daha yapayım.


  • syozkn  (13.01.14 11:41:15) 
hayır.
tiksinerek çalışıyorum.
mühendisim. ben tamamen sağ beyin ağırlıklı biriyim. teknik bir alanda çalıştığım için mutsuzum.
  • jimjim  (13.01.14 12:38:01 ~ 12:38:48) 
hayalim olan uçak mühendisiyim. ama 2 yıldır sporun sosyal medya ayağında çalışıyorum. etrafım radyo televizyoncu ve iletişimci kaynıyor. mutsuz değilim. ama ilk fırsatımda hayalime geri döneceğim.
ev arkadaşım makine mühendisi, kendisi şu anda akbank hazinede trader. istediği buydu.
sevdiğin işin branşının dışında olması yapmana engel değil.
fazla mesai, haftasonu çalışmak insana batmıyor sevdiği işi yapınca.
  • vaktiyle iyi biriydi  (13.01.14 12:51:11 ~ 12:52:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.