[]

Uzay beni çağırıyor

gitmem lazım. bir şey gel diyor.

en ucuz nasıl gidilir uzaya?

bi de astronot olmak çok mu zor?

 
(bkz: lsd)


  • johndorsey  (13.01.14 05:00:47) 
maddelerle kafa bulup gitmenin garantisi yok ya. fiziksel olarak orda bulunmam lazım.


  • ermanen  (13.01.14 05:05:08) 
yakin vadede tek sansiniz mars-one
uzay degil de atmosfer disi yetiyorsa virgin galactic 10-15 seneye makul fiyatlara duser.

edit: mars-one yerine mars-500 linklemisim.
  • cench  (13.01.14 05:05:55 ~ 05:07:07) 
sizi buraya alalım, sıra var ama. www.vipspacetravel.com


  • kahin ahtapot paul  (13.01.14 05:22:46) 
Teleskobumu satabilirim. bi teleskop alana 5 tane de yavru kedi hediye.


  • eyyor  (13.01.14 09:25:37) 
pilot olarak başlayabilirsin. pilot eğitiminde astronotluk için gereken çoğu konunun eğitimini almış olursun (aerodinamik, meteoroloji, uçuş prensipleri, haberleşme, elektrik-elektronik vs.)

ya da adı bilinen bir üniversitede dereceyle mühendislik bitirmen lazım. abd vatandaşlığı da şart, burada okusan bile oraya yerleşip iş bulman ve orada yaşayıp vatandaşlığı kapman lazım.

en son tabii ki fiziksel yeterlilik. kolay gelsin.
  • usercan  (13.01.14 09:31:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.