[]

Avusturya'ya Kargo Yollama

merhaba,

Avusturya'ya büyükçe bir zarfa sığacak yaklaşık 6 parça (her biri ortalama 5 gram olan) eşya yollamak istiyorum.

PTT'nin sitesine girdim. Ulaşım süresi 7-10 gün, fiyatına da 40 lira diyor.

Soru 1: Dalga mı geçiyorlar? Standart posta gönderilerim benim 7-10 günde gidiyor?

Soru 2: ben bunu büyükçe bir zarfta kargo olmadan standart gönderi şeklinde de gönderebilirim ki o zaman en fazla 10 lira falan tutar, kargoyu niye seçiyim?

Ya da bana hesaplı ve hızlı kargo seçenekleri sunar mısınız deneyimlere dayanarak?

 
mektup veya kücük paket olusuna göre degisir gönderi ücreti. sitelerinde yaziyor zaten ölcüleri.

pttt'nin ekspres gönderim fiyatlarini hatirlamiyorum ama aciliyeti yoksa ptt ile gönderirdim her türlü. ups ve dhl 2 günde ulastiriyor ama cok pahali ptt ile kiyaslayinca.
  • ben de  (12.01.14 23:30:20) 
Soru 2: Havalı zarf ile (Ebadı bi hayli büyük) 300gr içinde giysi yolladım Hollandaya normal posta yoluyla 10TL aldılar. Yaklaşık 10 günde gitmiş. Elinize barkod numarası da veriyorlar, posta ne alemde bakabiliyorsunuz da.
Bu arada fiyatlar kilograma göre değişiyor. Sizinki pek hafif geldi. Çok ucuz tutar bence.
Ben pek memnun kaldım açıkçası aceleniz yoksa öneririm.
  • klorlu su boregi  (12.01.14 23:56:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.