[]

Annemin yaptigi sacmalik

Sarjda olan telefonuma giriyor ve direk fotograflara bakiyor. Sonra yil basinda ayrildigim sevgilimin fotograflarini gorup siliyor. Anisi olan fotograflar. Gercekten cok sinirlendim, yani bilmiyodu iliskilerimi soylemem anneme. Yani amaci o kizla olmasin demek sanirim biraz acik secik fotografti ama suan bile sevgili olsak sen silince bitecek mi olay niye siliyosun? Nasil bi konusma yapayim anlamadim anneme onu sormak istiyorum biraz konustum baskasinin telefonu ne olursa olsun karistiriaz diye ama nerde.




 
ben bu yüzden telefonuma şifre koyuyorum zaten ahah. annem böyle bir şey yapmaz gerçi de, yapsa herhalde çok sinirlenip, bağırıp çağırırdım. anne bile olsa herkesin durması gereken bir nokta var. ayıp bu yapılan yani.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (12.01.14 21:59:10) 
Kadına çıkışma. Giden gitmiş zaten, telefonuna şifre koy bidaha olmasın yeter.


  • syozkn  (12.01.14 22:02:03) 
çok ciddiyim tersle


  • rock n roll  (12.01.14 22:02:20) 
anne de bir yere kadar. bana böyle bir şey yapılsa sakince hiç sesimi yükseltmeden konuşurdum ama çok ağır laflar söylerdim. yaptıgına yapacağına pişman ederdim. sakince ve ağır konuş. haddini bilsin.


  • mahone  (12.01.14 22:02:30) 
sifre koyarak tavrini belli et olan olmus zaten artik.


  • fasyhbyz  (12.01.14 22:04:30) 
Surekli sifre olurdu zaten. Semestrdayim uzakta yasiyorum zaten o yuzden kaldirmistim sifreyi. 10 gun olsada sifre olmaliymis bunu anladim


  • evil genius  (12.01.14 22:08:46) 
bence konuş sinirlendiğini belli et, bu yaptığı senin özel alanına saygısızlık anne de olsa baba da olsa bu davranış doğru değil. eğer bu konuda şimdi sesini çıkarmazsan ilerde aynı şeyleri tekrar yaşarsın.


  • legolasin son oku  (12.01.14 22:09:33 ~ 22:10:13) 
anne lan o yazık hıamına şifre koy telefonuna, konusunu açma bile ;)


  • maltalı  (12.01.14 22:13:13) 
olayın sıcaklığı ile çok tepki veriyorsun. bence siktiret. konuşsan da değişmeyecek sonuçta, kaç yaşında kadın ve anne sonuçta, hakkı oldugunu düşünecek illaki. ayrılmışsın bitmiş siktiret anneni üzme, telefonunda fotoğraf tutma yedekle hepsini bundan sonra.


  • dafuq  (12.01.14 22:13:32) 
smartphone'lar için silinen fotoları geri getirebileceğin dosya kurtarma yazılımları mevcut. üstüne başka bişey yazmadıysan geri getirirsin fotoları, üzülme.


  • loveinaflipbook  (12.01.14 22:15:50) 
tipik cadı kaynana hareketleri, şimdiden çeki düzen vermezsen ileride boşatır seni.


  • neferkitty  (12.01.14 22:18:14) 
yaptığı tabii ki yanlış ama benim aklıma şöyle bir şey geldi, açık seçik demişsiniz ya hani, sırf o yüzden silmiştir bence. yani yanlış anlamayın siz bu fotoları intikam vb kötü amaçla kullanırsınız diye değil,"ya başkaları da görürse" diye olabilir. önce güzelce bi sorun bakalım neden silmiş. sonra da bunun özel hayata çok yanlış bi müdahale olduğunu kararlı bi tavırla anlatmanız lazım


  • kül  (12.01.14 23:05:21) 
ilerde gelecek geline şimdiden sabır diliyorum:)

şaka bir yana bence konuşsan bir işe yaramaz haklı görür anneler kendilerini bu konularda.
  • mymissingstars  (12.01.14 23:07:23) 
mahone, neferkitty ve benzer yorumlarda bulunanlar +1

"annedir, hoş gör" falan zihniyeti yüzünden kadınlar kocalarının annelerinden çekiyor.
anneyse anneliğini bilecek, öyle saçma şey mi olur?

yarın öbür gün sevdiğin kadınla evlenememene, kadına hayatı zindan etmene, boşanmana ve bunun benzeri bir sürü şeye neden olur.

tersle ve "haddini bil" de gerekirse.

bana göre türkiye'deki evliliklerin bozuk olmasının en büyük nedenlerinden biri, bu anne tipidir.

edit:
açık seçik olmasıyla bir ilgisi olmamalı.
koskoca insanın telefonunda her şey olabilir.
istersen kızın vajinasının fotoğrafını duvarkağıdı yaparsın.
mazereti yok bunun.
  • blatta hiberna  (12.01.14 23:12:27 ~ 23:13:31) 
çıkışma, annedir hoş gör tarzı yorumlara o kadar katılmıyorum ki, yuh çok katılmıyorum. kesinlikle ciddi bir konuşma yapmalısın bence. bugün senin telefonundaki özel fotoğraflarını kafasına göre gizli gizli silince bir şey demezsen, yarın bunun rahatlığıyla daha ötesini de yapar. anne baba kardeş vs fark etmiyor bence. insanın özel hayatı sadece kendisini ilgilendirir. biri benim özelime bu şekilde karışacak olursa kim olursa olsun çok ciddi tepki veririm. bugün fotoğraflarını silmesine tepki vermezsen yarın sevgilini arar bırak oğlumun peşini der. sana uçuk geliyor olabilir ama görüyorum valla böyle şeyleri. şu yaşadığın olay da bana uçuk geliyor mesela ama yaşadın. bence kesinlikle sert konuşmalısın ki bir daha yapmasın. annendir üzme diyenler var. allah ne verdiyse söyleme tabii ki, sadece bir daha yapmak isterse 2 kez düşünmesini sağlayacak şekilde konuş.


  • ack3000  (13.01.14 00:00:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.