[]

karşısındaki erkekten hoşlanan kız tavrı?

nasıldır dostlar?

erkek arkadaşlarımız tecrübeleriyle kadın arkadaşlarımızda kendi tavırlarından örnek verirlerse sevinirim.


 
yanındayken sürekli gülüyorsa hoşlanıyordur.


  • kakao  (12.01.14 21:35:19) 
konuşurken saçını bukle yapar böyle işaret parmağıyla. bazen sakız çiğniyosa, sakızı da bukle bukle yapmaya çalışır parmağıyla yine.


  • loveinaflipbook  (12.01.14 21:36:17) 
çok klişe ama çok doğru, sürekli gözlerine bakıyorsa olmuştur


  • sonea  (12.01.14 21:43:10) 
fiziksel temas çok bariz işareti aynen, küçük adımları görmek önemli karşıdan, konuşmaya hevesli olabilir, planlar işine girilebilinir. çok bariz yavşanırsa her türlü fark edilir zaten.


  • bir ileti paylastim  (12.01.14 21:43:13) 
senden hoşlanıyorum diyebilen düz bir insanım.


  • apartman teyze  (12.01.14 21:45:11) 
çok utangaç bi kadınsa sanki o adamdan tiksiniyor gibi de davranabilir yani bu genellemelerle seni seven birini senden tiksiniyor sanabilirsin :) genellemeyeceksin karakterine göre az buçuk anlarsın.


  • kirazıseviyorum  (12.01.14 21:45:18) 
Sürekli bir 32 diş gülüş veya gözden doğru patlamaya çalışan bir gülüş, kahkaha olmasa da ağzın kenarlarının dişlere yaklaşmış veya zor zaptediliyor hali. Flört kahkahası, kola dokunma denemeleri. "El-ayak nereye konur" konulu içsel fırtınalar. Saçı arkaya atma ya da parmakla kıvırma. Normalde düz olan ses tonunda çeşitli nağmelere doğru kayma. Yolda karşısına çıkma denemeleri. Şirin görünme çabası. Çok zorlaştırırsa miyavlamaya doğru gidiş. Beklenti: mutlu son. Daha da zorlarsa sinirden el-ayak titremesi ve diş bileme, hırlama ve tıslama. Daha da zorlarsa tırmalama, cırmalama. İstiklal Marşı. Kapanış.


  • aychovsky  (12.01.14 21:47:39 ~ 21:49:53) 
hepsi yazılmış zaten.

-gözlerini ayırmadan bakarlar
-en dandik esprilerine bile gülerler
-saçlarıyla oynarlar
-dokunurlar, fiziksel temas kurarlar
  • yirmisantim  (12.01.14 21:47:40) 
aslinda kisiden kisiye degisir; ama kendi sacina dokunur (katiliyorum) , bacak bacak ustune atar, hoslandigi kisiye vucut olarak(!) dönük durur...

bir de karsidan gelirken seni gordugunde "abov ahan da mahmut geliyo" mimigini engelleyemezse, hobaa hayirli ugurlu olsundur kanaatimce.
  • merdümgiriz...  (12.01.14 21:51:13) 
bana duygularını açan ama sonra terkedip giden kızdan örnekler vererek açıklayayım.

yürürken koluma girmek ve bilimum zamanlarda dokunmak,
doğum günümde bana ne hediye alacaksın,
bana bişeyler ısmarlasana,
yarın annem/kardeşim/babam ameliyat olacak. beni arar mısın desteğine ihtiyacım var,
kıyafetim, saçım, ayakkabım vs. nasıl olmuş,
kız arkadaşınla aran kötüydü, noldu o durum?

bir de beni sürekli izliyormuş, ama ben hiç farketmiyordum. yukarıdaki davranışlarından da bir anlam çıkartmıyordum. çünkü erkek arkadaşı vardı. ama benden hoşlanıyormuş. demek ki her şartta ihtimal vermek gerekiyormuş.
  • holydreamer  (12.01.14 22:35:52 ~ 22:38:12) 
ya ben kendi adıma çok utangaç, çekingen ve panik oluyorum, bazen de istemsizce çok sert davranabiliyorum, sonra da "neden böyle yaptım? nedeeeeen?!!?" diyorum. -aslında nedenini biliyorum, aşırı kontrollü bir insanım çünkü- ama bazen çok iğrenç esprilere güldüğüm de oluyor o kontrolü kaybedip. böyleyken böyle.

eğer hoşlanmıyorsam zaten anlar, direkt "qanqa nbr? XD " modunda takılan iğrenç bir insanım çünkü :(
  • pasp  (12.01.14 22:52:54) 
ona 2 bira ısmarlar, ben solıımm


  • anti silence  (12.01.14 22:56:31) 
ben hiç bakamam mesela öylece gözüne.
samimi olmayıp da var olan hoşlantı için durum bu ama. yoksa gülmeler, ilgiyi belli etmeler, o konuşunca direkt ona odaklanma vs vs..

  • uzunuzunilgi  (12.01.14 23:14:34) 
gözünü alamamak ve gülümsemek ilk aklıma gelenler.


  • blatta hiberna  (12.01.14 23:17:40) 
bakışından ve gülüşünden anlaman lazim.
Bakışlar direk belli eder. Ha gözünü alamaz yada kacırır orasi belli olmaz kisiden kisiye gore degisir o.
Ama direk sana bakisindan ve guluslerden anlasilir. Net.
  • kedidir o kedi  (13.01.14 01:55:14) 
ona biraz iş at.
bak yavşa demiyorum ufak ufak iş at. eğer karşılık veriyorsa hafif bir yavşa falan. nerde durman gerektiğini, gerek vücut dili ve hareketleri, gerekse tavırlarıyla gösterir sanırım.

  • kahvefincani  (18.01.14 15:30:08) 
arkadan yaklaşıp parmak atar bazısı. işte onlardan kaçman lazım.


  • tek millet tek dil tek yuzuk  (18.01.14 15:42:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.