[]

Güzel et nerde yenir?

Sözlükteki nusret başlığından geliyorum. Orası çok pahalı deniyor. Nerde yiyelim, nerde iyi bu etler?
(bir de ne kadar ki nusret'te bi steakhouse mesela?)



 
steakhouse restoran konseptinin adı. ama nusrette güzel bir etin en son gittiğimde fiyatı 80 civarıydı.

ondan daha ucuz olan günaydına gidebilirsin. yada şarabını alıp bana gelirsen bende yaparım

ha bu arada ben indirimli yedim, daha pahalı olabilir nusret
  • GibsonRules  (12.01.14 20:15:52 ~ 20:16:29) 
özgürşef süper ve 80 lira değil
tek kötü yanı her şeyinin süper olması :P hepsini yemek istersen cüzdanı bırakır çıkarsın

  • neira  (12.01.14 20:20:01) 
@GibsonRules ya pardon, steak olucaktı :) bi yandan entryleri okurken geldiği gibi yazdım.

Günaydın'da yemiştim, yiyorum, güzel. Ama nusret hakkında o kadar abartılı yorum duydum ki benim yediğimden kat kat güzel bir etin varlığını düşününce ben henüz en güzelini yememişim gibi düşünüyorum sanırım. "Hmm, bu güzel. Ama ordaki çook güzelmiş, o zaman bu o kadar güzel herhalde değil" oluyor keyif alsam da.

İnce davetiniz için teşekkürler.
  • nıç  (12.01.14 20:22:21 ~ 20:23:06) 
@neira onu da duymuştum hatırladım. fiyatları bilmiyordum yine gitmediğim için :) oraya bakabilirim.


  • nıç  (12.01.14 20:24:14) 
nusrette bi tane kobe bifteği 70 küsür liraydı. antrikot mantrikot gibi şeyler var 40-50 liraya. kalın biftek var mesela new york steak olması lazım adı, o da 70-80 lira gibi bir şeydi. içicekti salataydı derken 100 liraya kalkarsın işte. veririm diyosan, onun gibi et ben başka hiçbi yerde yemedim cidden.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (12.01.14 20:32:26) 
nusrete sadece 1 kez gittim. 8 kiz gittik. birer tane kola,ortaya bi salata, bi patates kızartması bi de yine ortaya lokum ve kasarli kofte söyledik. 400 lira hesap geldi kişi basi 50 ödedik ben de sasirdim valla. cok lezzetliydi hersey. ve hepimiz doyduk.


  • slalom  (12.01.14 20:41:02) 
eminönü mercan'da angus eti satan bir yer var. şehrin en iyi hamburgercisi olduğu söyleniyor. denedim, cidden daha iyisini görmedim. hamburger dışındaki yiyeceklerini deneme fırsatı bulamadım ancak gittiğimde hamburger dışında yiyecekleri yiyen bir sürü insan vardı.

virginia angus
  • nodrap  (12.01.14 20:52:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.