[]

alt yazı bulma

merhaba arkadaşlar bi altyazı vardı ingilizce bi alt yazının farklı 3 4 çevirisi felan en son stv çevirisinde tabi bütün fucklar kahretsin olarak çevirilmişti. tabi bu orjinal çeviriler değilde biraz gırgır için yapılmış birşeydi. bilen yada gören var mı?




 
demek istediğini anlamadım tam ama o caps ti sanırım altyazısı yoktur :D

Orijinal: Fuck you bitch!
Altyazı: Lanet olsun sürtük!
Samanyolu: Allah müstehakını vermesin mümin kardeşim. bu tarz bir şey mi ?
  • glamdr1ng  (12.01.14 17:48:20) 
evet o tarz ama bi kaç farklı çeviri verilmişti örneğin dvx planet çevirisi trt 1 çevirisi gibi en sonda stv çevirisi gibi birşeydi.


  • banx  (12.01.14 18:49:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.