[]

Saç modeli. Capsli

Saçımı şu model kestirmek istiyorum ama bir arkadaşım, "ben hiç beğenmedim, evde kesilmiş gibi" deyince tereddüte düştüm. Ben de modelin rahat kullanılacağını ve hoş olduğunu düşünmüştüm. Sizce?




 
besleme saçı


  • neferkitty  (12.01.14 10:36:26) 
rezalet.


  • fikir muhendisi fikri  (12.01.14 10:36:38) 
bence güzel. önü uzun arkası kısa tavuk götü dediğimiz model. yüz hatlarına da bağlı ama rahat kullanılıyor. kısa saç her zaman daha rahat bence. fotodaki arkadaşın yüz ifadesi ve saç renginden dolayı arkadaşına kötü görünmüş olabilir :)


  • linwie  (12.01.14 10:36:54) 
Model güzel de yüz tipine bağlı. Bir de sanıldığı kadar kolay olmayabilir, saç tipine göre uğraştırma isteyebilir.


  • aychovsky  (12.01.14 10:39:51 ~ 10:40:00) 
Yüzüm küçücük, boynum da uzun değil. (kısa da sayılmaz ama) Uzun saçın her türlüsünü denedim ama bana yakışmıyor arkadaş. Ancak topuz yaparsam, boynumu açıkta bırakırsam yakışıyor. Kestiricem.


  • old possum  (12.01.14 10:40:04) 
tabi iyi bi kuaföre git ki güzel kessin. bi kere su dalgası gibi hafif doğal dalgalı bi model istiyorum diye mahalledeki kuaföre gitmiştim, düğün saçıyla çıktım kuaförden. fön için gerekmese de kesim ve model için iyi bi yere gitmek gerekiyor.


  • linwie  (12.01.14 10:55:15) 
@linwie çok haklısın. Geçen ben de bir fön çektirdim, özellikle salaş ve sade bir şey yap dediğim halde, "eltisinin düğününe giden, elli yaşında teyze modeli" ile çıktım berberden :)


  • old possum  (12.01.14 10:58:32) 
bence bunu yapacağına daha kısa kestir; yüzün küçücük ve boynun uzun değilse, madem uzun saçın yakışmadığına karar vermişsin de.

1416andcounting.files.wordpress.com
  • dafaiss  (12.01.14 11:20:39) 
blog.platinmarket.com

bence bu şekil daha iyi, şu şekil de www.kizlarindunyasi.com iyi. eyyorlamam bu kadar.
  • nerdeyim ben  (12.01.14 12:01:51) 
yakışması çoooook zor


  • maltalı  (12.01.14 12:04:55) 
yakışacağını düşünüyorsan iyi bir kesimle hakkaten kolay kullanılan bir saç. (test edildi onaylandı)
resimdekinin evde kesilmiş gibi durmasının sebebi makas izleri ve dağınık bir şekil verilmiş olması.

(yüz şeklin müsaitse) iş kuaförde bitiyor herzamanki gibi.
  • nwnd  (12.01.14 12:07:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.