[]

cevap vermeli miyim?

(git: 713798) burada evli bi kadının bana musallat olduğunu yazmıştım. 3 gün önce kalbini kırmadan güzelce yol verdim. tamam arayıp sormicam dedi ama 3 gündür sürekli mesaj atıyor. hiç cevap vermedim ama attığı mesajlara da üzülüyorum biraz.

yani çok samimi söylüyorum kalbi kırılsın istemiyorum. ama cevap versem bu defa da umutlanacak. asla ama asla birşey yaşamam. bi gelecek filan yok. o yüzden cevap vermiyorum.

şu durumda doğru mu yapıyorum? yoksa cevap vermeli miyim?

kendimce doğru yapıyorum ve sizden duymak istediğim de "uzak dur kardeşim" minvalinde şeyler ama olur ya işte akıl akıldan üstündür. hiç aklıma gelmeyecek birşey söyleyebilir içimizden biri ve güzelce hallederim olayı.

 
edit2: Cevap verme...

abi bana olsa kocasını bulur söylerim, çok net, şimdi yuva yıkanın yuvas... diye başlıcaklarda sen iyi niyetlisin yarın karı başka birine yazsa gelip kayacak olan adama olacak ben kocaya söylemeyi borç bilirim...

sen bulaşmıyım diyorsan engelle gitsin... iphonesa rahat adroidde de tonla uygulama var dostum..


edit: engelleme yoksa operatörüne telefon aç böyle biri var rahatsız ediyor bana mesaj yollamasını kesermisiniz de?
  • kilimanjaro  (12.01.14 00:26:30 ~ 00:32:47) 
eski bi model bi telefon kullanıyorum. ipadde whatsapp vardı ordan engelleyip sildim ama bu defa sms atıp duruyor.


  • kambocya diasporasi  (12.01.14 00:28:33) 
ben de aynı şekilde tersleyememe durumundan muzdarip olduğum için uzun süre musallat olmuştu biri. sen terslemedikçe bir umut besleyip sürekli dönüş yapıyorlar, azıcık da psikolojileri sıkıntıdaysa eyvah eyvah.

ya hiç cevap verme ya da direk tersle
  • hohenheim of light  (12.01.14 00:30:10) 
senin 'kalbi kırılmasın' diye düşündüğün insan muhtemelen şu anki mevcut hayatının dışına çıkabilmek ve senin bu zaafından, alternatif bir hayata sızmak için ufacık bir çatlak arıyor. 'ne yapsam da bu günkü hayatımı mumla arar hale gelsem' ne yapsam da 'olaylar nası buraya geldi lan böyle' noktasında gözümü açayım, diyorsan, 'kırılmasın/darılmasın' perdesinden devam edebilirsin tabii.tavizler tavizleri getirebilir daha sonra meraklar, tutkulara karışıp seni bambaşka bir yere de sürükleyebilir. içinde bi yerde 'iyi kalpli olayım, kimseyi kırmayayım' maskesi takmış, ero-fantastik merakların da olabilir. soru sorduğuna göre, bu soruyu sana sorduran içindeki dürtüyü sorgula biraz.
özetle: pratik dünyadan konuşuyorum: arkana bile bakma. kes at ! hiç bi şekilde cevap verme. o zaten vazgeçecek. işte böyle güzelce hallet bitsin.

  • vasatov  (12.01.14 01:12:23) 
Sen onun kalbi kırılmasın derken, o başkasının kalbini çatır çutur kırıyor. Ben bir kadın olarak kilimanjaro'ya katılıyorum.


  • aychovsky  (12.01.14 01:14:35) 
kadin evliliginden memnun degilse bu kocasinin da sucudur bu arada. aman tanrim adam aldatiliyor demeden once kocasindan niye umit kesmis ona bakmak lazim.

ayrica bu durumu kadinla konusman gerek. ayrilmaya niyetli degilse "ben boyle olsun istemiyorum" de. sen ona asiksan, o da sana asiksa ondan ayrilir belki? ikinci adam olmak hosuna gitmiyorsa boyle de bir cozum var.

yok ayrilsa da istemiyorum diyorsan engelle gitsin madem.

ve evlilik dedigin sey kutsal degil, tabu degil.. toplum ne kadar dayatirsa dayatsin, iki insan cocuk yapmak istiyorsa devlet benim bunu denetlemem gerek diyor ve evliligi sart kosuyor hepsi bu. bir diger yandan kadin icin bir koruma sayilir, fakat es secmek hakkinda pek olgun degil buyuk bir kisim insan, bazi evlilikler dayanilamaz noktalara geliyor.
  • idexo  (12.01.14 07:14:07) 
bana yönlendir pampa. bir ömür aramaz seni.


  • sperm mail  (12.01.14 11:38:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.