[]

dacia araba nasıldır??

Arkadaşlar soru başlıkta aslında ama ayrıca eklemek istediğim sorular var :)
dacia aldım diyelim rahat satabilir miyim
bu araçlar neden bu kadar ucuz :);)
Bi sıkıntı olduğunda parçası rahat bulunur mu
biraz bana bilen kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim :)

 
dacia'ya bindim. rahatlıkla söyleyebilirim ki çok uğraşmışlar ve arabanın içininin rahatsız ve kalitesiz olması için ellerinden geleni yapmışlar. sanki bilerek o kadar kötü yapılmış ki ''şu hayatta ne yarrak gibi arabalar var'' diye düşünüp, biraz daha fazla para verip renault alasın.


  • sperm mail  (11.01.14 22:21:25) 
Ucuz olmasının sebebini şöyle açıklayayım. Donna Karan diye bir modacı hanımefendi var. Onun bir markası var Donna Karan New York diye, bir de bu markanın alt markası olan ve fiyatları daha uygun olan DKNY denilen bir marka var, onlar da orijinal ürün fakat ana üretim yelpazesinden satın alınamayan ürünler için geçerli. bir tık alt kalitede.

Dacia da bildiğim kadarıyla Renault'nun DKNY'si. Bu yüzden daha erişilebilir fiyatlarla satılıyor.

Araba gurusu değilim, hatta hiç anlamam, marka açısından neden daha ucuz olduğunu açıklamak istedim. Renault servis ağı göz önünde bulundurulduğunda parçasının rahat bulunabileceğini tahmin ediyorum örneğin ama bilen biri varsa "gerizekalı mısın" demesin. çünkü sadece fikir yürütüyorum şu andan itibaren.

Tabii, alt segment olmasının çeşitli götürüleri de oluyor, örneğin güvenlik testleri vesairede tahminimce ana markanın bir tık altında kalıyorlardır. Fikrim bu kadar.
  • sanal hayvan  (11.01.14 22:26:08 ~ 22:28:02) 
dacia için duyduğum en iyi yorum "iyi mühendisler ucuz araba yapmışlar."


  • asm  (11.01.14 22:29:27) 
Ülker - Renault
Halk - Dacia.

Aksesuara, güvenliğe , sese gürültüye pek önem vermiyorsan cazip.
Aksi takdirde işini görmez.
  • hicunutmam  (11.01.14 22:33:23) 
Sen rahat rahat gözünü kırpmadan alıyor musun ki, satışta da aynısı olsun..


  • redeath  (11.01.14 22:35:34) 
Dacia Logan ve Peugeot Partner arasında kalmıştık, arada yaklaşık 10bin civarınd afark olmasına rağmen(Dacia daha ucuzdu) Peugeot'ta karar kıldık. Farkın sorun çıkartmama ve 2. el satışında kendisini amorti edeceğini düşünüyoruz :) Dacia kullananların hakkında yaptığı yorumlar pek güven vermiyor, ikinci elde satışı ise çok sıkıntılı diye biliyorum. Satmaya kalksan satamazsın, haydi almaya gönüllü birisi çıktı, içinin acıyacağı bir fiyattan vermek zorunda kalırsın.


  • sevgikusunkanadinda  (11.01.14 23:44:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.