[]

bibiriyle alakasız iki soru

1. playstation2'de pes 2009 oynuyorum lakin spesifik hareketleri yapamıyorum. mesela oyunun tanıtımında gösterilen sağdan atıp soldan geçme ya da ronaldinhonun bilek hareketleri ile rakipleri ekarte etmesi ya da rövaşata vs... ayrıca oynadığım arkadaşlar uzaktan şut atma konusunda oldukça mahirler. eleman uzaktan bir şut atıyor fantastik goller oluyor. ben vuruyorum ya yavaş gidiyor ya dağlara taşlara. bunları nasıl düzeltirim/yaparım. bir yol gösterin arkadaşlar.

2. kültür tv yüzde 50 indirim yapmış kitaplarda. ama aklıma alacak kitap gelmiyor. oysa parasız dönemimde tüm kitapçıları gezip bakıp bakıp ah ettiğim kitaplar vardı şimdi düşünüyorum arıyorum bulamıyorum. var mı bak bu süper bunu oku dediğiniz kitaplar. ihsan oktayın tüm kitaplarını okudum onu belirteyim. ahmet hamdinin saatleri ayarlama enstitüsü gibi ilginç güzel ve yerli yazarların kitaplarını soruyorum.

duyuruma burda son verirken küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim.

 
kultur tv ye bulasayim deme. arama yap duyuruda ve sozlukte, yorumlari oku ve gor.


  • nochristrequiress  (08.05.09 21:36:23) 
sut konusunda soyle bir sey diyebilirim. super cancel hareketini yapip durup(l2+r2), sonra l1+l2 yapip hafif topu onunuze acarak attiginiz sutlar inanilmaz dogru yerlere guzel gitmekte, zaten youtube'da var goruntuleri.

ama illa kosarken sut cekecegim derseniz, adaminizin guclu ve teknik olan ayagina denk getirin derim (tabii ki sut tusuna cok cok abanmadan)

bir diger sey ise, sut cektikten hemen sonra r2 yaparsaniz eger, burun degil teknik vurursunuz.

bunlari ps3 de kullaniyorum, ps2de de aynidir sanirim?
ilk bahsettigim super cancel + topu hafif one surukleyip sut cekme olayina alisinca harika sutlar cikiyor.
  • la traviata  (08.05.09 21:44:30) 
rovesata-pes2009 ile alakali bugun soru soruldu, tekrar olmasin bugunku duyurulara bakarak gorebilirsiniz ama ha diyince de her seferinde rovesata olmuyor. pozisyonunuz dogru olmali, kaleye sirtiniz donuk olmali ve kaleye dogru suta iki kere basmaniz gerek. henuz 2 golum var rovesata ile kaydettim mesela : )


  • la traviata  (08.05.09 21:45:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.