[]

kokan ayakkabı v2

Merhabalar,

Geçtiğimiz günlerde ayakkabının kokusunun giderilmesi için ne yapayım sorusuna gelen cevaplar üzerine gittim utalk aldım.

Ama hacılar nasıl kullanılacak bu? nereye, ne kadar sürücem/dökücem?

Sonrasında yıkayayım mı? sileyim mi? ne yapayım?

Teşekkürler...

 
Ben de o duyurudan gördüm gidip aldım. Ayakkabının içine döktüm öylece. Yıkamadım, silmedim. Bıraktım.


  • onexey  (11.01.14 19:54:16) 
nasıl sonuc verdi? işe yaradı mı?

ayakkabıyı kullandın mı bir daha?
  • leni 09  (11.01.14 19:56:41) 
Ayakkabıyı kullandım ama açıkçası ben koktuğundan değil de kokmasın diye döktüm. Dolayısıyla kesin birşey söyleyemem. Ama ayakkabıyı çıkartınca mis gibi pudra kokusu geliyo onu söyleyebilirim.


  • onexey  (11.01.14 19:58:32) 
biyerde poşetleyip buzdolabına koyun bakteriler ölünce kokunun gittiğini yazıyordu nekadar doğru bilmiyorum ama


  • mirty  (11.01.14 21:59:28) 
karbonata çok etkilidir.

ayda bir akşamdan bir poşet karbonata bir tekine, bir poşeti diğer tekine dökün, 12 saat falan o halde bırakın, sonra da ayakkabıları toz kaldırır gibi birbirine vurarak silkeleyin. koku falan bırakmaz tertemiz eder.

çok sık kullandığınız, ne bileyim iki günde bir spor yaptığınız bir ayakkabı falansa 2 haftada bir yapın.
  • atesikus  (12.01.14 00:13:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.