[]

sizce iktidar değişirse alkol, benzin vs. düşer mi?

cidden merak ediyorum. bence biz yapmadık ki kardeşim der dokunmazlar bile. garip geliyor yani, düşünsenize iktidar değişiyor ve bira 2 tl oluyor.




 
cem uzan mazotu 1 lira yapacaktı.
"adam kokoca amarigayı dolandırdı işi biliyor" diye %7 oy aldı bu ülkede.

olabilir yani böyle şeyler.
  • vaktiyle iyi biriydi  (11.01.14 19:04:45 ~ 19:06:10) 
bunlara binen vergi azaltılabilir; zaten vergi yüzünden bu kadar arttı fiyatlar. ama bira'yı 2 lira göremeyiz bence, o kadar düşmez.


  • thracian  (11.01.14 19:06:41) 
Kimin iktidara geleceğine bakar. Aynısının imansızı gelirse çok bir şey değişmez. Ancak bahaneler duyarız.


  • aychovsky  (11.01.14 19:09:38) 
kabullenilmiş bi vergiyi geri çekmek büyük fırsat maliyeti doğurur.birisi üstüne basa basa seçim propagandası yapmazsa asla geri çekilmez diyebilecek kadar eminim olmayacağına.ancak şöyle olur, ülke büyür, milli gelir artarken uzun bi süre zam almaz.reel ücreti düşmüş gibi olur böylece.


  • aşksız prens  (11.01.14 19:18:48 ~ 19:20:40) 
bir kere alıştırıldı insanlar bu fiyata, yeni gelecek adamlar bunu çekmeye kerizlik, enayilik gibi bakarlar adım gibi eminim.

bu ülkenin başına düzgün biri gelmez hocam.
  • Mackinaw  (11.01.14 19:24:19) 
o bana kalırsa ekonomi politikalarıyla alakalı bir şey. maliye, doğrudan vergileri toplayabilecek, ayrıca ekonomi politikası da neo-liberal türden uzaklaşacak da öyle vergiler düşürülecek, insanlar para harcayarak, yatırım yaparak devletin kasasına para sokacak vs. böyle bir yapının da değişmesi zor. hele şirket kelimesi dahi inşaat şirketlerini insanın aklına getirirken.

şu noktada iktidar değişse de sigaranın, içkinin, benzinin fiyatı değişmez çünkü devlette devamlılık esastır.
  • sanal hayvan  (11.01.14 19:35:35 ~ 19:36:42) 
ben kim gelirse gelsin hic bir seyin iyiye dogru evrilecegine inanmiyorum.


  • exlibris  (11.01.14 20:25:44) 
iktidara gelenler gerçek mali tabloyu gördüklerinde yeni zamlar gelir diyorum


  • azizakin  (11.01.14 20:29:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.