[]

diyelim ki istanbul'dan aylarca ayrı kalacaksınız...

sorum tabi ki istanbullulara, istanbul'u sevenlere...
eğer 1 hafta sonra istanbuldan gidecek ve aylarca geri dönemeyecek olsanız ne yapardınız? ne yerdiniz, ne içerdiniz? nereye giderdiniz?



 
boğaz


  • matchgrip  (11.01.14 17:53:21) 
simit sarayından simit ve kap peynir alıp mustafa amca(hazzopulo) da yerdim.
taksimde ıslak hamburger yerdim.
aksaray dönerci sadık ustada et bir yarım bir çeyrek yerdim.
karaköy güllüoğlunda sütlü nuriye, fıstıklı baklava ve şöbiyet yerdim.
eminönünde balık ekmek yerim turşu suyu içerdim.
rumeli hisarı kale de kahvaltı ederdim.
samatyada balık lokantasına giderim. sarı kanat yerdim.
gülhanede demlik çay söylerdim.
kadıköy benusen meyhaneye giderdim.
çengelköyde çınaraltında tavla atar türk kahvesi yudumlardım.
ortaköyde dürümcü memet ustada adana dürüm yerdim.

istinyede yürürdüm
kireçburnunda yürürdüm. banklara oturur boğazın bittiği noktayı izlerdim.
anadolu kavağına giderdim.
bebekte yürürdüm.
ortaköyde boğaza bakar silahla balon patlatırdım.
büyükadaya giderdim.
çamlıcaya çıkardım.

daha aklıma geldikçe eklerim.

bir haftaya sığmaz malesef :/
  • vaktiyle iyi biriydi  (11.01.14 17:53:36 ~ 18:20:56) 
her gün 100 km olmak üzere 700 km yol yaparım bisikletimle. altını üstüne getiririm. çay gördüğüm yere çökerim. kendini sevdiren bütün sokak kedilerini severim. velhasılı, istanbul senin içinde aslında.


  • tek millet tek dil tek yuzuk  (11.01.14 18:02:40 ~ 18:03:25) 
şu an pek bi şey yapmıyorum, gideceğimi öğrenince de bi şey yapmazdım. benim için özel anlamı olan beylikdüzü-cevizlibağ-eminönü-kadıköy rotasını metrobüs, tramvay ve vapurla tamamlar, kadıköy'de gezerdim biraz.

yarın istanbul'u bırak dünyada olacağımızın garantisi yok. bi' şeyler yapacak olsaydım çoktan yapardım zaten, istediğim zaman gerçekleştirirdim.
  • der meister  (11.01.14 18:05:07) 
bol bol toplu taşıma kullanırdım.
ayrıca sık kullandığım güzergahlarda buradaki arkadaş gibi yapardım. www.youtube.com "kardeşim sen İstanbul'a hasret nedir bilir misin ? ben bilmem, ama istanbul'dan ayrılmadan önce lazım olduğunda istanbul'a bakabileceğim, İstanbul'daki günlük hayatımdan kesitleri görebileceğim videolarımı yüklüyorum. broadcast yourself!"

  • nax  (11.01.14 18:20:20) 
istanbul'u sevmiyorum. ilk firsatta bu sehirden ve bu sehirde yasayan duyarsiz-kayitsiz insanlardan kurtulmak en guzeli. o bakimdan buradan aylarca ayri kalsam, sadece havalimanina en hizli nasil giderim onunla ilgilenirdim.


  • crazy frog  (11.01.14 19:28:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.