[]

izmir'de işsizlik

İşten yalaka olmadığım, özetle yalamadığım için çıkarıldım.
Sizce kariyer.net gibi siteler üzerinden mi başvurularıma devam edeyim yoksa kurumlara gidip yüzyüze görüşüp cv mi bırakayım.

Bununla birlikte psikolojim ve özgüvenim oldukça bozuldu işin pis tarafı 5 ay sonra düğünüm var.

 
Ev arkadasim daha 1 hafta once bir siteden basvuru yapip 3 basvurusundan da arandi ve birini secip 5 gun sonra ise basladi. Yalniz siteyi hatirlayamadim. Kariyer.net'e benzer bir sey. Kendisi de uyuyor su an. Sehir Izmir bizde de. Sabah sorarim bana bir sekilde mesajla hatirlatirsaniz.


  • asyamaris  (11.01.14 00:59:12) 
izmir çok zor bir şehir ya. kariyer.net uzerinden bana uygun binlerce ilan var ama nasıl oluyorsa hiç birinden geri dönüş olmuyor. bunalımın ortasındayım resmen. mesaj atacagim size tesekkurler.


  • nemrut kafasi  (11.01.14 01:03:03) 
Sektor nedir? Izmirde aktif is arayan biri olarak sana uygun bir sey denk gelirse yonlendirebilirim.


  • letheavendangered  (11.01.14 01:11:58) 
üniversite mezunuyum ve özgeçmişim dop dolu ve tecrübeliyim, başarısız olduğum bir iş ve kötü referansım hiç yok. garip geliyor böyle büyük şehirde böyle en donanımlı halinle işsiz kalmak.


  • nemrut kafasi  (11.01.14 01:14:13) 
iş hayatında hangi ülkede olursanız olun karakter de çok önemli değil mi? bunu öğrenmiş olmanız lazım. "yalakalık yapmadım" diye değil bence değerinizi iş yerinize kanıtlayamadığınız için oluyor bunlar. atara atar, gidere gider yapın bundan sonra. patronlara ise sizin en üstünüz ile aranız iyi olsun, arasında kalan sizden bir iki üste atar serbest. alttakileri zaten sallamayın. hümanizm iş dışında işe yarıyor.


  • herospower  (11.01.14 01:30:54) 
ben özetle şunu öğrendim; ego, aşağılık kompleksidir. özgüven ise karakterin olgusudur. emin ol ki yalaka olsaydım şu an orada devam edecektim ama mutlu olmayacaktım. böle de mutsuzum. patron şirketleri hep mi böyle ?


  • nemrut kafasi  (11.01.14 01:40:28) 
kardeşim ben tamamen senden başka bir sektördeyim. ama eşim normal bir işte çalışıyor 3 yıldır tüm olaylarını olmasa da bana anlattığı kadarıyla görüyorum, duyuyorum. ne zaman alttan aldı ezmeye çalıştılar, ne zaman atar gider yaptı değere bindi.

ama şu altın kural başta da sonda da çok iyi çalıştı ki halen elinden gelenin en iyisini yapıyor. atar gider derken seni üzenler için söylüyorum bunu. sen işini iyi yaptığını düşünüyor, ve istatistik olarak ortada olan bir gerçek varsa kendini katiyen ezdirme. ego'nu yap. senden yaşlı olsun olmasın. saygı göster, abartma. bırak patronu, kurumsal şirketlerde bile böyle.
  • herospower  (11.01.14 01:51:19 ~ 01:53:32) 
patron şirketi aile şirketi vs hep böyle. yine de düğünden hemen sonra işten çıkarılmandan iyidir mevcuttaki durum. 5 aya toplarsın. kurumlara gidip ben iş arıyorum demek pek yaygın bir durum değil, yadırganabilir. arkadaş çevrene yönel. tanıdıklara haber sal. ortamı yokla. ben iki hafta önce asılmak için facebookta eklediğim meslektaşım olan bi kıza iş arıyorum, aklının köşesinde bulunsun diye mesaj attım bugün :) belli mi olur? o da haberdar etti bile mesela birkaç yerden. meğer burnumun dibinde iş imkanı varmış. tanıdıklar önemli.


  • tek millet tek dil tek yuzuk  (11.01.14 01:52:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.