[]

Hesap açmak ve iban

Ben geliri olmayan üniversite öğrencisiyim babam yurtdışında olduğundan bana para yollamak istiyor fakat benim iban felan yok çünkü hesap yok gidip gelirim felan olmadan elimi kolumu sallıyarak hesap açtırabilirmiyim ayrıca sonrasında iban için özel bişey gerekiyormu (tercihen vakıfbank farkı oluyorsa başka bankaların bilmek isterim) şimdiden teşekkürler




 
açabilirsin. hesap numarası gibi bir iban numaran da oluyor zaten. özel bişey yapmana gerek yok. sana verecekleri hesap cüzdanında yatar.


  • tepedeki psychedelic adam  (10.01.14 14:11:55) 
hesap tabi ki açtırırsınız da sonra hesap işletim ücreti, şu kesintisi, bu bilmemnesi gibi ücretler çıkabilir. iş bankası mesela dilekçe ve öğrenci belgesi ile giderseniz bu gibi ücretler talep etmiyor. halk bankası'nın gazi üniversitesi ipe anlaşması var ama nerde okuyorsunuz yahut bankanın diğer okullarla ilgili prosedürü nasıl bilmiyorum. hesap açtırmadan önce kafanıza takılan her şeyi her şeyi her şeyi sorun, yazılı evrak istenirse dilekçe gibi öğrenci belgesi gibi ertelemeyin ve ulaşıp ulaşmadığını takip edin. en önemlisi yuvarlak cevaplarla geçiştirmeye çalışan olursa dikat edin, açık ve net cevaplar isteyin.
böyle 'herkes sığınaklara!' duyurusu gibi oldu ama, banka neticede.

  • olanlaolunmaz  (10.01.14 14:16:04) 
Kuveyttürk. Finansbank enpara falan hesp işletim ücreti almıyor.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (10.01.14 14:22:23) 
18 yaşını doldurduysan hesap açmana mani bir durum yok. En sağlamı Kuveyt Türk, öğrenci olsan da olmasan da hesap işletim ücreti, havale, eft vs ücreti almıyor.


  • winstoncash  (10.01.14 15:50:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.