[]

Axess Üyelik Ücreti

Axess'ten ayda 250-400 lira harcayan biriyim. Bu Kasım'da 75 tl çekmişler üyelik ücreti adı altında. Bunu geri alabiliyor muyum? Bankacılarla filan sert konuşabilen bir tip değilimdir ne demem gerekiyor?




 
sert falan konşmayacaksın direk müş hizm ara ve üyelik ücretinin iadesin istyorum de.
bende de axess gold var ondan 85 lira çekmişlerdi.
aradım önümüzdeki ay iade etcekler.
  • rentts  (10.01.14 11:03:43) 
benden de geçen yıl bir asıl karttan bir de ek karttan toplam 112,5 tl kesmişlerdi. aradım müşteri hizmetlerini , bunu iptal edin yoksa kartlarımı iptal edeceğim dedim. ''peki kartlarınızı iptal ediyoruz dediler''.

aylık 150-200 civarı bir ödeme yapıyordum ; onun sebebi de 2 kere başvurmama rağmen limiti yükseltme isteğimi kabul etmediler. 1000 lira limit verdiler , laptop alacaktım , sayelerinde alamadım.

limitin yüksekse yağlı müşteri sınıfından telefonla aradığında ücreti geri verebilirler , ama benim gibi düşükse adam yerine konmayabilirsin.
  • montauq  (10.01.14 11:37:50 ~ 11:38:09) 
Borcun yoksa kapattırmak istiyorum de, 50 ile 100 arası bonus yüklerler merak etme..


  • redeath  (10.01.14 11:50:53) 
müşteri hizmetlerini arayın. üyelik ücretinin iadesi gibi bir opsiyon yoksa kartı kapattırmak istediğinizi belirtin. "en az bir adet otomatik ödeme talimatı verirseniz, üyelik ücreti iade edilebilir" gibi bir opsiyon sunabilirler, veya direkt iade edebilirler. her ay düzenli kredi kart kullanımı olan müşterileri, sırf üyelik ücretinden dolayı kaybetmek istemezler diye düşünüyorum.


  • gogu delen adam  (10.01.14 12:03:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.