[]

Litecoin

Soru basit litecoin bitcoin gibi potansiyellimi, almaya değermi?
bitcoinin artışını (bir ara 3 dolarken şuan 700-800 lerde) izlemiş biri olarak bu litecoin necidir güvenilirmi? şuan bi site ((git:secure.koinim.com) 55 tl den satıyor (yazarken 57.5 oldu) param kıymetli fakat bi 2000-3000 liralık alıp atsammı? bu tür crypto paralar ne derece güvenilir? işlem hızı borsadaki gibimi bi clikle o andaki fiyatından satabilirmiyim?



 
Öncelikle, bu tür paraların garantisi "sıfır"dır. Bu aklınızda olsun. Bunu alacağınız para kaybettiğiniz zaman üzülmeyeceğiniz, kazandığınız zaman sevineceğiniz bir para olmalıdır.

Öte yandan geleceği var mı yok mu sorusu yine insanlara bağlı. Talep oldukça fiyatları yükseliyor. Talep için de, yiyilen içilen bir şey olmadığı için popülaritesinin arttığı dönemlerde fiyatları da artıyor. O yüzdendir ki tavsiyem bir süre bekleyin, fiyatları not alın. Seyir aşağı giderse alın. Daha geçen ay bitcoin 2800 Lira'ydı, sonra 1000 Lira'nın altına düştü, şimdi 1800'lerde. Litecoin de ha keza 40 Dolar'a yaklaştı, 20 Dolar'ın altına düştü, şimdi de 25 dolarlarda. Bu işin mesneti yok.

Alım satımı borsadaki gibi bir klikle yapabiliyorsunuz, anında işlem oluyor. Ancak cüzdandan cüzdana coin gönderirken biraz bekleme oluyor. 3 adet madencinin onayından geçmeden coinler aktarılmıyor.
  • bazilika  (10.01.14 07:22:55) 
Litecoin yaygınlaşma sürecinde olduğu için kesinlikle fiyatı artacaktır. Elbette ani fiyat düşüşleri yaşayacak ama toparlayarak 1 yıl sonra en azından 150$ olmasını bekliyorum. Yatırımı yap, sonra coinleri bir paper wallet'a gönder ve sakla.


  • bira sisesi kapagi  (10.01.14 08:22:26) 
litecoin bitcoinle çok paralel gidiyor.
yani beraber düşüp beraber çıkıyorlar.
LTC/BTC oranı neredeyse hiç değişmiyor. ve büyük düşüşler ve çıkışlar yaşadı ikisi de son dönemde. bu yüzden kısa vadeli al-sat ile para yapılabilir.
uzun vadede hangi alt coin bitcoinden sonraki en kıymetlisi olacak bu biraz muallak.

yanisi: bitcoinde potansiyel olduğuna inanıyorsanız litecoinde de var diye düşünebilirsiniz.
  • neyleyim  (10.01.14 08:30:00) 
al tabii ki canım.sen almazsan nasıl para kazanacağız :))hatta herkese tavsiyem alın verin ekonomiye can verin.

umarım açıklayıcı olmuştur.
  • illegalstar  (10.01.14 09:36:19) 
15-30 günde mi satıyorsun? arkadaş sen hayatında hiç bu işi yaptın mı?

btcturk gün içinde parayı hesabına yatırıyor. koinim hiç kullanmadım bilmiyorum ama onlar da en fazla 1-2 güne yatırıyordur. ne 15-30 günü? kimin ne hikayesini okudun da bu kanıya vardın?
  • bira sisesi kapagi  (11.01.14 21:08:53 ~ 21:09:25) 
hiç girme bu işlere. kumardan farkı yok. ben hala paçayı kurtaramadım.


  • zam sampiyonu domates  (24.04.14 10:41:19) 
5 ayda yüzde 250 değer kaybetmiş litecoin (bu duyurunun yazılış tarihinde 57 kusurmus), asıl şimdi almanın zamanı. 20 tl civarı.


  • anonymice  (07.06.14 21:43:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.