[]

odtü'ye köpekle girebiliyor muyuz?

evet arkadaşlar soru başlıkta.

odtü içinde gezen köpekler hep lojmanda yaşayanların köpekleri mi? ben köpeğimi alıp odtüde yürüyemez miyim?

odtü öğrencisiyim.

 
girersin istediğin gibi.


  • direnk  (09.01.14 23:10:09) 
tabi ki yürürsün, yurtlara götürmediğin sürece ne gibi mi sorun çıkabilir ki:) köpeğe de kimlik sormasınlar artık:)


  • bir yudum  (09.01.14 23:11:27) 
ne bileyim, beni bile almiycaklar diye korkuyo bazen. :/

iyi madem yarın köpeğimi alıp gidiyom okula.
  • mutevazi  (09.01.14 23:13:41) 
tabii olm, odtü öğrencisisin de sunshine'ın orada takılan bariz sokak köpeğini ve 12'li köpek çetelerini hiç görmedin mi, rahat girersin.

edit:ayrıca şu sinikliği üzerinizden atın, güvenlik görevlileriyle her türlü kavgayı da edin. 2 yıldır kimlik göstermişliğim çok nadirdir adamlara.
  • sanal hayvan  (09.01.14 23:16:13 ~ 23:17:04) 
sokak köpekleri de sıkıntı oluyor zaten odtüde istemiyorlar her fırsatta hayvanlara işkence ölüm...
köpeğime bir şey yapmaya kalkarlarsa (daha önce başka bir yerde köpeğe tekme savuran güvenlikçi duydum çünkü) orayı başlarına yıkarım, sorun olsun istemiyorum.

  • mutevazi  (09.01.14 23:18:25) 
sanal hayvan'ın ikinci paragrafına çok katılıyorum.


  • ikametsiz  (09.01.14 23:31:32) 
sanal hayvanın müridi olmayı düşünüyorum.


  • nudistadam  (10.01.14 00:39:17) 
içeriye "canlı hayvan" alınamayacağına dair madde varmış yönetmelikte. biz girdik köpeğimizle birlikte ama güvenlikçi kendisi sorun yaşamamak için kameraları geçene kadar tasmasını çıkartmamızı istedi.

ayrıca başlatmayın sinikliğinize bi kural sorduk be.
  • mutevazi  (10.01.14 12:36:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.