[]

İnci Sözlük'te okumaya değer yazarlar kimler?

Merhabalar

Biliyorum birçok yazar vardır inci'de ama hani bazı yazarlar var hikaye falan yazıyorlar bir paragraflık falan acayip geyik oluyor.

Var mı aklınızda olan?
Veya gerçekten kaliteli olanlar?

 
kelebek vardı bi ara atlı yaraklı kelebekli bi nicki vardı hikayesi iyi patlamıştı


  • dinsiz adam  (09.01.14 23:04:11) 
(bkz: 1995 şırnak askerlik hikayemi anlatıyorum/#105462895)

uzun soluklu hikaye bence efsanedir bu
  • giggs  (09.01.14 23:12:26) 
yarrak siken kelebek o
bir de sanırım çelik harekatında bulunmuş biri vardı onun hikayesi de iyiydi tamamını okuyamadım ama.

*üstteki arkadaşın verdiği link benim dediğim.
  • bass solo take one  (09.01.14 23:13:43 ~ 23:14:22) 
kelebekin hikayesi bazı yerlerde çok saçmalıyordu ama beni baya sarmıştı açıkçası. adam sonradan hikayenin yalan olduğunu itiraf etti.

onun dışında ben şunu çok sevmiştim baya eğlenceli

inci.sozlukspot.com

*günde 2 litre şarap içiyorum vardı felsefeyi falan seviyosan baya iyi hikaye ama çok uzun ben yarısından çoğunu okuyup sonra bırakmak zorunda kalmıştım, okul falan başlayınca.

ben baya bi hikaye okudum incide 10dan fazla okumuşumdur ama şimdi başlıkları tam hatırlayamadım içeriği hatırlasam da. başlıklar hep birbirine benziyor zaten. bu duyuruyu gördükten sonra nihayet bi uğraş buldum ben incide hikaye okumayı nasıl akıl edemedim aq hemen şuna başlıyorum :)

inci.sozlukspot.com

edit: lan ben şırnak askerlik hikayemi anlatıyorumu nasıl unuttum yukarıdakileri görünce geldi aklıma. o da efso hikayedir kesin oku.

bi de lisede asosyal bi abisi olan, sürekli sınıfta falan kalan ama abisinin sevdiği kızla sevişen bi çocuk vardı o da sarmıştı beni adını hatırlayan varsa yazabilirse iyi olur.
  • fuerteventura  (09.01.14 23:17:14 ~ 23:19:00) 
özellikle şu,

inci.sozlukspot.com

her entry'si teker teker okunmalıdır,efsanenin efsanesidir.

ayrıca şunlar da çok iyidir,

inci.sozlukspot.com

inci.sozlukspot.com

inci.sozlukspot.com
  • ataturkist  (09.01.14 23:26:06) 
enlargeyourpenis'in hikayeleri güzeldir.


  • zebragibi  (09.01.14 23:38:49) 
Askerlik anısını okumalısın.


  • penquensiqer  (10.01.14 00:46:39) 
elemanın teki rusya hayatını yazmış.. arada güzel bilgiler vermiş..

okumaya değer bence..

inci.sozlukspot.com
  • gibicibicis  (10.01.14 01:27:17) 
  • mavibalık  (10.01.14 11:44:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.