[]

35 yaş üstü duyurucular bi bakın lütfen

bi abla var ofiste, bugun bişeyden bahsetti;

o çocukken bisey varmıs boyle suya atıyomussun kendi kendine büyüyomuş bakteri gibi eciş bücüş şekilli bi canli oluyomus balık besler gibi besliyomussun falan ismini ariyodu. dur dedim aksam duyuruya sorayım öğreneyim senin için. ben de cok merak ettim. bilen,hatırlayan var mı?


 
hatırlıyorum bende de vardı ondan
seamonkey :)

  • hjarteblod  (09.01.14 22:26:32) 
ne yani canlı bir şey mi cidden?


  • king lizard  (09.01.14 22:37:19) 
upload.wikimedia.org

bu beslenir mi be hocam.
  • pop star ajdar top star kont  (09.01.14 22:43:09) 
seamonkey
7 8 sene önce modaydi sanirim. çok uzun yaşaamıyorlar

  • ceycey e  (09.01.14 22:57:46) 
evet vardı öyle bi furya 7 8 sen önce.


  • pop star ajdar top star kont  (09.01.14 23:53:17) 
deniz maymunu'ymuş sözlükteki başlığı da. ben ilk defa duydum böyle bi şey olduğunu.


  • xenophobe  (10.01.14 00:56:40) 
Dinozorum vardı benim, yumurta içinde satılıyordu bunlar kinder serprise gibi, suda çok bekleyince çatlıyorlardı ve içinden jel gibi birşeyler akıyordu.


  • sadegazoz  (10.01.14 13:10:33) 
evet, bu deniz maymunu denen canlı dışında bir de sadegazoz'un dediği şeylerden vardı. bunlar canlı değil, çeşitli biçimlerdeki bir nevi suya koyunca büyüyen oyuncaklardı. bende sarı yengeç biçiminde bir şey vardı. hatta uğur dündar programında bunlardan birini almıştı, koymuştu suya birkaç hafta sonra devasa boyutlara gelmişti. galiba sağlığa falan zararlıydı, sonra ne oldu bunlar, bilmiyorum.


  • microfiction  (10.01.14 15:47:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.