[]

ankara'daki iyi giyinimli dedeler?

ankara'ya birkaç kere gittim ve her gittiğimde dikkatimi çeken 70 yaş üzeri takım elbiseli dedeler oldu. bunların bu yaşta ne iş yaptığını, nerede çalıştığına dair hiç bir kanıya varamadım. memur, öğretmen veya ne bileyim ona benzer bir tipleri var ama yaşları büyük, alışkanlıktan öyle giyinip geziniyolar desem saçı sakalı çok düzgün, bakımlı insanlar. özellikle mesai bitimi saatlerinde metroda falan yoğun oluyolar.

fikri olan var mı?

bi de, olum ankara çok güzel lan, insanları sıcacık valla kime adres sorsam acayip samimi yardımcı oluyolar, insanları çok yardımsever. esnaflar güleryüzlü. ankara'ya bakış açım değişti. ileride dükkan açarsam ankara'lılara özel indirim bile yaparım. çok güzelsiniz lan

 
genelde emekli müsteşar, emniyet müdürü,bakanlıklarda görev yapmış olan bir nebze üst düzey memur dedeler oluyor bunlar.
benim şahit olduklarım o yönde yani.

  • neferkitty  (09.01.14 21:40:13) 
Benim dedem bu.

20 Sene askeriyede marangoz olarak çalışmış. Bayağıdır emekli. 70'i geçik. Ama o kravatı, gömleği bir türlü üstünden çıkartıramıyoruz. Her sabah o kravatı sonuna kadar çeker, ceketini giyer öyle dolaşır.
  • yatagants  (09.01.14 21:43:22) 
panpa o dedeler eski toprak dedeler. beyefendiliğin falan seksi olduğu zamanlarda büyümüş kültürlü kimseler. bürokrat, profesör, operacı falan her bişey olabilirler. bakanlıklarda falan, çankaya taraflarında gayet normal böyle dedeler görmen.

ha bir de panpa biraz abartıyosun ankaralılarla ilgili. denk gelmiştir olabilir. ha gurban olduğum anadolu insanı sıcaktır ama lakin ki, öyle değildir.
  • mirac  (09.01.14 21:46:34) 
Ankara'nın insanı sıcacık mı? Ömrünü İskandinav ülkelerinde mi geçirdin?


  • arnold schwarzeneger  (10.01.14 08:03:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.