[]

Kindle - N11

www.n11.com Bunun fiyatı nasıl? Alınır mı? Ben bunu sadece Wifi ile mi kullanacağım? Wifi kitap indirmek dışında ne işe yarıyor? ( tablet özelliği vs felan da mı var?)




 
son kisma geleyim. beta özellik olarak web browser var. sozluk vs guzel ama cok resimli flashli vs sitelerde yavasliyor. ayrica e ink internet acisindan rahat bisey degil. zoom in out acisindan ozellikle.

ikinci kisma geleyim, simdi kindle sana bir mail adresi veriyor. bunu cok seyle birlestirebiliyorsun. mesela ben bu aletin mailine dosya atiyorum hop wifi aciksa direkt kindleda yüklenmis oluyor. otomatik synch yapiyor vs vs. online shopu kullanmak vs de mumkun. tablet degil ama orda anlasalim. asla da ayni özellikleri olmayacak.

kindle isiksiz versiyonunu kullaniyorum. kindle 5 mi 4 mu ne oluyor.

bir de wifi bende ayda bir falan acik geri kalanda kabloyla bilgisayara takip upload ediyorum sonra da sarja birakiyorum. wifi neredeyse hep kapali.
  • wiillii  (09.01.14 20:32:11 ~ 20:33:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.