[]

kadıköy zeplin

burası geçen sene mi açıldı. ondan önce ne vardı peki orda? ben çok eski orası diye hatırlıyodum.




 
hatırladığım kadarıyla yine bardı. böyle bir ara fasıl mekanı falan oldu. orasının çok eski olmadığı kesin.


  • kafadanbacakli  (08.01.14 22:59:56) 
zeplin henüz ilk yılının içinde. eskiden canlı türkçe müzik çalan kulübümsü biyerdi


  • try again fail again fail better  (08.01.14 23:07:35) 
Ben de duyurunuza kaynak yaparak sorabilir miyim? Ekmek kuyrugu gibi sira oluyor onu hep kalabalik, nedendir acep? Siralandi bir de yanina irish publar, esprisi nedir, ben mi goremedim acaba ekstrem bir seyi mi var, cidden meraktayim.
Guiness var diye mi ki dedim de e yaninda berisindekilerde de var.

  • elmali kurabiye  (09.01.14 00:29:41) 
şimdiki zeplin olan zeplin yeni açıldı. ondan önceki zeplin değil.

ekmek kuyrugunun sebebi yok, herkes oraya gidiyor diye herkes oraya gidiyor. yani kötü diyemem de kalabalık bi yerde içmek isterseniz güzel. kalabalık dediğim tıklım tıkış.
  • insect  (09.01.14 02:37:38) 
@elmali kurabiye hem herkes oraya gidiyor diye kalabalik hemde degisik karisimli biralari var diye gidenleri var. gerci ben hic bi birasini sevmedim ama yinede muhabbet oluyor diye arada ugruyorum.


  • camiroquay  (09.01.14 02:42:24) 
3 sayfa bira var, değişik şeyler denemek isteyenler için. Aynı şekilde onlarca viski var. Yemekleri falan da güzel. İçinde, balkonunda sigara içilmediği için önünde sigara kalabalığı oluyor. Şu an Kadıköy'ün en hip mekanlarından.
Ondan yıllar önce (12-13 yıl önce) Nekropol mü ne vardı, okulu kırıp giderdik, ondan sonra çeşitli garip mekanlar oldu ama Zeplin son 1 sene içinde açıldı.

  • whoosie  (09.01.14 09:17:12) 
burda 3 kitle var bence

ilk kitle barlar sokağındaki teachers'a gidenler. teachers'ın işletmecisi açtı çünki burayı

ikinci kitle farklı birşeyler tatmak isteyenler. hem bira hem scotch viski çeşidi olarak baya bi şey var. ama fiyatlar ne kadar makul bilmiyorum, london black cab 4-5 ay önce 19 liraydı

üçüncü kitle kalabalık, ortam, arkadaşlar için gidenler.

yanındaki barlar da teşekkür etmeli zeplin'e. o sırada daha önce bulunan 2-3 barın hepsi batmıştı ama zeplin orda bi kalabalık oluşturdu ve artık onlar da dolu
  • try again fail again fail better  (09.01.14 09:43:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.