[]

Galaxy şarjda patlar mı?

Müteknolojik arkadaşlar,
Sleep cyle tarzında bi program için, markası Galaxy Ace olan telefonumu, şarj cihazına takılı halde, sabaha kadar yastığımın altında konumlandıracağım. Ama patlar diye korkuyorum. Patlamaz dimi? =)



 
ne diyelim yahu tehlikeli sonuçta.


  • sanal uyku  (08.01.14 21:38:44) 
Sleep as an android programı da androidin kendi programı olmasına rağmen, tutorial'ında, şarja takın, sabaha kadar yastığın altında kalsın diyor. Böyle tehlikeli birşeyi nasıl olurda uygulamanın temel olarak yapılması gerekeni olarak anlatırlar, hayret.


  • herşeyi soran adam  (08.01.14 21:45:02) 
benimkide ace, her gece skypta gorusme acik oldugu üçün şarja takip yatiyorum. gece bazen bakiyorum 3-5 gibi epey ısınmıs oluyor telefon. ama henuz patlamadi :p


  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (08.01.14 21:48:52) 
bunca yıldır telefon kullanırım, genelde her gece şarja takar sabah alırım. patladığını görmedim. çok dandik çin malı batarya falan olursa anca...


  • sehpa fx350  (08.01.14 21:54:27) 
sarji doldugu zaman cihaz zaten elektrikle alakasini kesecek. sorun olmaz.


  • kutsalbok  (08.01.14 22:11:10) 
Uçuş moduna alsam da, radyasyondan dolayı sağ yanağım yeşerir mi?


  • herşeyi soran adam  (08.01.14 22:24:44) 
bir şey olmaz. gören de telefon uranyumla çalışıyor zanneder. telefon dediğin zaten en yoğun sinyal alışverişini bağlantı kurarken, bağlantı sonlanırken ve biraz daha azını konuşurken yapıyor. her yöne ayda 1000 dakika tarifesini bitirecek kadar kulağa yapıştırıp kullanırken yediğiniz dalgadan tırsmıyorsanız, yastık altında standby modunda birkaç saat duran telefondan da daha fazlasını yemezsiniz. hele ki uçak modunda telefonun şebeke bağlantısı tamamen kesik oluyor, kapalı gibi. dalga malga hiç olmaz. telefonun başucundaki dijital saatten farkı kalmıyor.

yine de şarj marj patlar korkusu varsa full şarj edin, telefonun kendisi ve uygulama dışında ne var ne yoksa kapatın, wifi, internet, şebeke mebeke her şeyi kapatın. zaten uçak moduna alınca hepsi kapanır. o full şarj sadece uyku ölçer uygulamasını sabaha kadar idare eder. sleep as android programı samsung s3 ile sabaha kadar şarjı bitmeden çalıştı. ace ne kadar dayanır bilmiyorum.
  • kibritsuyu  (08.01.14 22:48:16 ~ 23:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.