[]

disleksi değil, ama ne?

okuma veya anlama değil, yazma güçlüğü? lisede fark ettim bunu. geometri dersinde açı değeri olarak 45 yazamazdım. sadece 45 yazmaya çalışırken olurdu bu. kafamda 45 yazma amacı var, ama elim 5 yazardı ilk olarak. istemsiz 5 yazardım oraya, sonra fark edip sol tarafına 4 koyardım öyle 45 yazardım. bi müddet (yazı yazmakla epey işim olmadı) durağandı bu sorun benim gözümde. son zamanlarda sınavlara çalışırken falan fark ediyorum yazı olarak da tekrarlıyor bu sıkıntı. özellikle sınavlarda oluyor, zor durumda kalıyorum. mesela yazı yazarken bazı harfleri atlayıp yazmam gereken değil de sonraki harfi yazıyorum. veya bi sonraki kelimenin ilk harfini yazıyorum. bazen de 'i' harfini iki noktayla yapıyorum. yani sanırım beynim çizgi çekip nokta koymak eylemini bitmemiş addederek üstüne bi nokta daha koymak için elime komut veriyor. karışık oldu farkındayım ama ne olabilir bu? ilerler mi?




 
'agrafi' ye benziyor biraz tariflediğiniz.


  • mavibalık  (08.01.14 18:49:10 ~ 18:49:24) 
değil sanırım hocam, çünkü 20-30 kelimede 1 harf hatası ya oluyor ya olmuyor. son zamanlarda biraz arttı gibi o yüzden araştırma çabasına girdim.


  • icim urperiyor  (08.01.14 19:19:40) 
disleksi veya disleksik disgrafi


  • hohenheim of light  (08.01.14 19:48:33 ~ 19:51:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.