[]

ispanyolca bilen yada kültürünü tanıyan-evet bir şarkı soracaktım-

vengo filminde la caita yı çağırdığı gece var.yeğeni en son kalkıp oynuyor.masalara vurup ritm tutuyorlar.o şarkının ismini bilen varmı.filmin soundtrack albümünde o bölüm yok.sahne şu arkadaşlar.

www.youtube.com


 
İlk başlayan şarkının adı zaten yazıyor, Calle del aire ve El Agite söylüyormuş ama şarkının aaslı, orijinali Badajoz'muş, Badajoz da İspanya'da bir şehir olduğundan aratınca doğrudan çıkmıyor. 3:23'te başlayan şarkının adı da Canción ali veya canción de la tobala imiş, aslı şu imiş: www.youtube.com


  • aychovsky  (08.01.14 18:54:34 ~ 18:56:45) 
evet sonundaki şarkıyı sormuştum teşekkür ederim.shazam ile mi buldun yoksa yazıyormu bi yerde göremedim.dili hiç bilmediğim için yorumlarda bulamadım.çok teşekkürler.


  • enginornek  (08.01.14 20:05:48) 
Yorumlarda yaziyordu. Shazam tanimadi. Rica ederim


  • aychovsky  (08.01.14 21:56:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.