[]

Çevrenizde yaşlı öğrenci var mı?

Bölümümde afla gelen 60+ 2 kişi, 1 tane de LYS ye girip kazanan 50+ 1 kişi var.

50 yaşındaki amca baya hırslı. Geçen gün ben 4 sayfa yazdım çıktım o hala devam ediyordu. Benden fazla yazmıştı.

Bunların dışında yine geçen gün Ali Çatalbaş ı gördüm okulda. O da 50 küsürmüş afla gelmiş.

Var mı sizin de böyle tanıdıklarınız. Gördüğüm kadarıyla daha bi hevesli oluyorlar.

 
bizim fakültede afla gelen 38-40 yaşlarında birii vardı evli,çocuklu.
hocaların birinin sınıf arkadaşı çıkmıştı hatta derste hoca ''aa ben sizi tanıyorum'' diye herifi deşifre ettiydi bi de.

acayip azimli ve başarılıydı.
  • neferkitty  (08.01.14 17:09:05 ~ 17:09:16) 
halihazırda teknisyen olarak çalışan ve yükselmek için mühendislik okuyan 1-2 abimiz var.

hem meslek lisesi ya da 2 yıllık mezunu oldukları için sağlam bilgileri, hem de yıllarca çalıştıkları için tecrübeleri var. teori derslerinde de çok çalışıp güzel notlar alıyorlar. lab.'larda falan zaten yakınına oturanları ihya ediyorlar.
  • repins  (08.01.14 17:13:55) 
bizim dönemde 2 erkek 1 de bayan var bu durumda. bayan olan kaldı ama amcalardan bir tanesinin ortalaması benden yüksek, cidden dediğin gibi bayağı hevesli.


  • doxanikee  (08.01.14 17:49:37) 
bi üst dönemde 45-50 yaşlarında bi abimiz vardı, afla geldi, şimdi van'da görev yapıyor

bizim dönemde de hem güvenlik görevliliği yapıp hem de okuyan bi abimiz vardı, o 30lu yaşlarındaydı. hatta mezun olduktan sonra tvlere falan çıktı ehehehe

ilk abi baya hevesliydi de ikincisi o kadar değil :)
  • la noix  (08.01.14 17:52:48) 
Var. 55-56 yaşlarında. Ama sınava mınava girmemiş. Aftan yararlanmış.
İTÜ'de mimarlık okuyor şu anda.

  • İsmail Abi  (08.01.14 19:06:08) 
1 tane abla var eski siyasilerden. 6 senedir ayni dersi aliyor :D


  • osuruklu  (08.01.14 19:52:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.