[]

Antalya havalanı-belek ulasım nasıl

gencler ekteki gibi antalya havaalanından, bahsedilen belekteki arcadia golf resort otele ( ki belek merkeze 1 km olarak gorunuyor -sanırım yurume mesafesinde ) taksiyle ne yazar acep ? istanbullu olduğumdan oradaki taksi ucretlerini tahmin edemiyorum pek.

ayrıca varsa toplu tasıma da hic fena fikir degil.

bu arada belek merekzden yurunur demi otele?
ps.evet pintiyim :)

 
taksiyle çok pahalı olur 35 km gibi bir şey çünkü belek.
havalanının önündeki ana yoldan belek otobüsleri geçiyor. max 40dk. arayla geçmesi lazım. otogardan kalkıp gele araçlar çünkü. belek girişinde inersin içine girmiyorsa, dolmuşa binersin. ne zaman gideceksin bilmiyorum ama yazın eşyalarla falan çekilmez sıcakta yürümek.
şöyle firmalar var uygun fiyatlı ara konuş bence;
www.viarentacar.com
www.isikototransfer.com
  • yue  (08.01.14 09:32:18 ~ 09:34:42) 
Taksi çok pahalıdır, zaten turistik yörelerde taksimetre olayı yok. Havaalanından hangi mevkiye ne kadar tutar yazar fikstir ücret.

Hava Alanı transfer sitelerinden birinden transfer hizmeti alın otele kadar götürsünler.

Ben 2 yıl önce havalimanından belek için 50 tl vermiştim transfere. dönüşte de otelden almışlardı bir 50 de dönüşe vermiştim.
  • husrevaga  (08.01.14 09:33:48) 
Pintiysen ne işin var belekte..

Bende 2-3 ay önce belekteydim, önce belediye otobüsüyle merkeze gidip dolaştım biraz sonra otogara gittim, oradan da serik ilçe otobüslerine (direk yok zaten) serikten de beleğe gittim :) çok ucuz yolla beleğe gitmiştim; ama antalya turu da yapmıştım :)

Belekte yürürsün ne olacak 1km.
  • redeath  (08.01.14 09:34:04 ~ 09:43:19) 
Rezervasyonunuzu yaptırdığınız otel ile iletişime geçerseniz size muhtemelen öncelikle transfer satmaya deneyecekler, yanaşmazsanız nasıl ulaşabileceğinizi anlatacaklardır.

kendimden biliyorum, ben genelde öyle yapıyorum.

Not: otelciyim.
  • hippokondriyak  (08.01.14 10:22:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.