[]

İstanbul Kira Fiyatları/Evi Nereden Kiralıyorsunuz

Selamlar.

İstanbul'da ev kiralarına bakıyorum da Sahibinden'den falan. Şişli, Beyoğlu, Beşiktaş'ta falan ahır gibi 2+1'lere bile çok uçuk rakamlar isteniyor. Evlerin tuvaletlerine falan bakarken bile içim bir kötü oluyor, bırak orada yaşamayı. Oturulacak gibi olan evler için zaten servet gibi kiralar isteniyor. Duyuruda ev ilanlarına falan denk geliyorum arada, bu çevrelerde ev paylaşmak isteyen insanlar kişi başı 500-600 bilemedin 700 lira gibi rakamlardan bahsediyor. E nasıl oluyor? Yoksa buralarda bahsi geçen evler de çok mu kötüdür acaba? Yoksa Sahibinden.com çok mu kazık? E orası değilse nereden bulunuyor kiralanacak ev?


 
sahibinden kazık değil emlakçılar kazık. sahibinden kiralarsan fiyat 200 liraya kadar oynayabilir. dediğin bölgede apartmanlar minimum 30 yıllık. çoğu 40 50 yaşında. planları tesisatları yamuk yumuk. merkezi olduğundan her türlü gidiyor. ev sahibi de bakım yaptırmakla uğraşmayıp veriyor öyle kiraya. bakımlı olanı zaten ateş pahası. yakında bir sürü özel üniv. var. hemen tutuluyor evler. arz talep meselesi. aile yaşamaz zaten öyle yerde. öğrenci, yalnız yaşayan falan yaşar. millet hayattan 3-4 saat çalmanın bedelini o parayla ödüyor. parası olana güzel diyeceğim ama evler de mezbelelik. ne diyeyim bilemedim.

şehir merkezinde evlerin boktanlığı büyük problem. elimde imkan olsa bütün beşiktaşı o çirkin apartmanlardan kurtarıp yeniden inşa ederdim.
  • i ve been mistreated  (08.01.14 02:02:12 ~ 02:04:06) 
onu inan ben de bilmiyorum. cidden çok sinir bozucu bir durum.

okula yakın diye çapa-beşiktaş civarında çıkayım dedim. mutfağı banyosu "girilebilir" olan yerler 1+1'se 900, 2+1'se 1200 falandı en az. kadıköy'e geçtik arkadaşla, 800-900 verebiliriz deyince güldü emlakçılar hep.

şu an kaldığım evde 300-350 civarında veriyorum. bahariye caddesinin iki sokak altı. boğa'ya, rıhtıma falan 8-10 dakika mesafede. evin kirası 1000 lira. ilginç bir şekilde mutfağı ve tuvaleti de insanların girebileceği yerler...

gizemini çözemedim, çözebileceğimi de zannetmiyorum.
  • der meister  (08.01.14 02:05:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.