[]

öldüren kulak ağrısı

birkaç gündür kulağım ağrıyor. griptim ama geçti. yastıpa su aktığını görüyorum ara ara.

bugün doktora gittim. 2 damla 1 antibiyotik merhem bi de ağrı kesici verdi.

ağrı kesici hakkımı bitirdim (2 tane/gün) bi tane daha alsam olur mu?
damlaları arka arkaya damlatıyoruz ama sorun olur mu? (3 kez/gün)
merhemi damladan sonra mı sürmek lazım? damlaları damlatırken kulağın temiz mi olması lazım? (2 kez/gün)

bırakın temizlemeyi dokunamıyorum sanki kulağımda kırık var gibi ağrıyor.


bir de n'apim de ağrımasın şu :( sözlükte yazan her şeyi yaptım. sıcak havlu vs.

geçer mi yarına. teselli edin :(

edit: bir de damladan sonra pamuk koydum. şimdi atıyor kulağım, duyuyorum.

 
kulak iltahabıysa genelde antibiyotik hapla tedavi ediliyor. Bir kaç kez oldum ondan biliyorum. İlaç da majezik tarzı bir şey sanırım parasetamol hayatta kesmez o ağrıyı çünkü. bu durumda 3. alınailir ki maksimum doz da o dur benim gibi diş ağrısından günde 10 tane alıp doz aşımına uğramayın aman diyeyim. Bu arada yarına değil en iyi ihtimalle 3-4 güne geçecek ama ağrısı yavaş yavaş azalackatır tabii. Eğer uzman doktora görünmediyseniz yarın mutlaka gidin daha agresif bir tedaviyle belki eziyet çekme süreniz azalır vs.


  • rexex  (08.01.14 00:20:19) 
teşekküürler.

sanırım gidicem gene çünkü uyutmuyor bu meret. kremle olacak iş değil bence de. zaten dokunamıyorum kulağıma.

verdiği ağrı kesicinin prospektüsünde max 3 diyor. ben onu da geçtim. sanırım mide ağrısı yaptı ama karbonatlı su içtim bi şey kalmadı.

kafam komple ağrıyor. off!
  • supergirl  (08.01.14 08:09:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.