[]

[Emlak] Satılık dev arsa için nereye ilan verilse?

90 dönüm kadar, sanayi bölgesinde, deniz kıyısında imara açık arazi var. 20.000.000 TL kadar fiyat biçiliyor. Bu arsayı satmak için
sahibinden.com
emlak.net
emlak.com

harici nerelere ilan verebiliriz? Satılma ihtimalini nasıl arttırabiliriz?

 
  • ezeriko  (07.05.09 13:34:27) 
niye hepsine de vermiosn?


  • jadle  (07.05.09 14:03:14) 
bu büyüklükte bir arsayı bu rayiç bedelle ancak aklında herhangi bir yatırım planı olan büyük şirketler alabilir. O da ilan yoluyla olmaz bu işi yapan profesyoneller vasıtasıyla olur. Sanayi odalarına ve mesleki bazı gruplara , sektörlere yönelik ilan verin. Ayrıca sanayi bölgesi derken , bacalı sanayi mi? bacasız mı? Yakında liman var mı, ortalama deniz derinliği ne kadar ? Bunlar da önemli sorular.


  • justaddwater  (07.05.09 14:29:43) 
  • pichoscosama  (07.05.09 17:26:05) 
Nerede bu arsa? Ve gerçekten 20.000.000 TL mi, 20.000 TL mi? Çünkü 20.000 TL ise emlakçıya ilan vermene gerek kalmayabilir (alıcı bu satırların yazarı olabilir zira), 20.000.000 TL ise emlakçıyla satılmaz kolay kolay sanki.


  • Yudheyn  (07.05.09 17:32:50) 
@jadle/ veriyorum ki zaten?

@justaddwater/ ilan yoluyla bişey çıkacağından pek ümitli değilim ben de. Sanayi odalarına faks çekebilrim. esleki gruplara ve sektörlere yönelik nasıl ilan verebileceğim konusunda yardımcı olabilirsen sevinirim. Ayrıca arsa İzmit körfezi'nin doğu ucunda, bilenler için Vezirçiftliği mevkiinde, İzmit şehir merkezine 4-5 km mesafede, Sanayi Sitesinin dibinde. yakındaki limanlar izmit, yarımca evyap felan. Sanayi tabi bacalı oluyo bu durumda :)

@Yudheyn/ 20 milyon lira abi, 20 trilyon eski parayla. pazarlığa açığız ama. kısmi satış da olabilir. emlakçıyla ilanla olmaz kolay kolay da böyle bi arsayla ilgilenebilecek kişi/kuruluşlara ulaşmanın yolunu arıyorum zaten.
  • mabl  (07.05.09 18:37:23) 
sahibinden koma falan ilan verirken direk telefon falan vermeyin randevu alınız tarzı şeyler yazın daha etkili oluyor bu kadar yüksek fiyatlı şeyleri satarken.


  • buffy de vampir sayilir  (07.05.09 20:02:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.