[]

kızlar neden aldatır?

merhaba, bir kız sevgilisini başka biriyle sırf o daha yakışıklı diye aldatır mı? bazen bakıyorum da sevgilisi olan kızlar başka erkeklere bakıyor, acaba bu aldatmaya kadar gider mi yoksa sadece bakıyorlar mı?




 
terk edip yanına gider en olası. senin dediğin gibi de olabilir tabi neden olmasın. insan var insan var.


  • bir ileti paylastim  (07.01.14 16:51:21) 
valla ben çevremde aldatan erkek görmedim ilginçtir. çevremde biten hangi ilişki varsa kız tarafından bitirildi başka bir erkeğe gittiği için. yani şöyle bir oran veriyim yüzde yüz aldatıyorlar ama sadece kendi çevrem için konusuyorum tabii geneli nasıldır bilemem. ama şunu net söyleyebilirim ki artık ''modernleşmeyle'' kızlar cok daha rahat bu konularda, hatta öyle ki yok''şeriat geliyor'' yok ''kadınlar bastırılıyor'' diyince millet allah allah hangi türkiye'de yasıyorum ben diyorum o derece


  • fransızkalanadam  (07.01.14 16:55:40) 
kız çeşitli hayatlara öykünüyor, kız olduğu için de o istediği hayatı yaşayan bir adam görüp, ona yamanında o da o hayatın ve zümrenin bir parçası oluyor.
Basamak gibi kullanıyor adamları

Kumaş atolyesinde çalışan kız önce ustabaşısına oradan patronun oğluna, oradan internette tanıştığı üniversiteli çocuğa falan gide gide kendince sınıf atlayarak ilerliyor.
Güzel oldugu sürece yani bi 4 5 sene yiyor millet bunun sevgili rollerini, güzellik giderken de, en üst kime yapışabildiyse orada kalıyor.
işte bu.
  • cruseo  (07.01.14 17:03:33) 
Karakteri zayif insanlara mahsustur aldatmak, saglam karakterli kadin aldatmaz.

Ozellikle internet'in de yayginlasmasi ile o kadar ayaga dustu ki iliskiler, artik erkek arkadasi ile 2 gun kavga etsin kadin, 3. gun kendisine yaklasana sicaklik duyabiliyor. nasilsa kafasinda "hmmm o benimle kavgali ama" diye bir aklama durumu var.

Sevgilisi olan kiz baska erkege bakiyor demissin, o aldatmaktan cok "alisverise cikmak", baskalarina gozu kaymak, daha iyisini bulunca terk eder. cok mu harika davranis? hayir fakat tam olarak aldatma degil. yani kadin o noktaya geldiyse ciddi bir sebep vardir.

bahsettigim birinci turdeki insanlardan uzak duymakta fayda var. dusmaninim basina oylesi. bir seyi duzeltmek icin, buyutmek icin emek veremeyen insanin, erkek olsun kadin olsun kimseye faydasi olmaz, uzun vadede de bunlar kafayi yer zaten.
  • Lorik Cana  (07.01.14 17:30:27 ~ 17:34:18) 
ya yargılamadan etmeden doğrudan cevabı: mutlu değilse ve ayrılmak istiyorsa ama yapamıyorsa aldatır. çok kişiden gördüm. bakmak apayrı, aldatmak çok ayrı.


  • willow is still blessed  (08.01.14 03:54:14) 
aldatmak psikolojik bir hastalıktır. intikam amaçlı bile olsa aldatmak tedavisi zor bir hastalıktır. bir çok nedeni vardır. erkekler hangi nedenlerle aldatırsa kadınlarda o nedenlerle aldatır.


  • elma salyangozu  (08.01.14 12:20:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.