[]

Anime Ustalarına Bir Demet Soru

1. Bleach'in aizen ile defalarca dövüşüp final yaptığı arc'ı bitimiştim aylar önce. Ondan sonra bir güzel arc daha yayınlanmış sanırım. Aizen arc'ı daha önceden bitirdiğime göre kaçıncı bölümden itibaren başlamalıyım?

2. Yine aylar önce forumlar da rastgele tavsiye yazılarından sonra bir sezonluk anime torrent'e atıp bir solukta bitirmiştim. Böyle açlık oyunları gibi karakterleri kaçırıp ıssız bir adaya atıyolar. bir kızın tecavüz feedback'i aklıma geldi, birde birbirlerini bombalıyorlardı sanırım. aklımda pek fazla birşey kalmamış. Bu anime'nin adını hatırlayan ve sonra devam edip etmediğini bilen? varsa 2. sezon falan indirelim..

3. An itibari ile Shingeki no Kyojin'in ilk 25 bölümlük animesini bitirdim. Aklımda soru işaretleri kaldı mangasına devam etmek istiyorum. Manga'ya kaçıncı sayıdan itibaren başlamalıyım?

4. Naruto ve Fullmetal Alchemist'in eski serilerini izleyip bitirmiştim yıllar önce..Fullmetal Alchemist Brotherhood ve Naruto Shippuuden diye yeniden çizimleri çıkmış bunlarıda izlememi tavsiye eder misiniz? Naruto Shippuuden final yaptı mı?

5. Hunterxhunter'ın yeni çizim bölümlerinden 58 bölümü bitirip bıraktım izlemeyi..Güzel başladı ama arc sonunu sevmedim. devam edeyim mi?

6. Gintama, Fairy Tail, Jojo, Code geas, Soul eater, Steins Gate ve Katekyo Hitman Reborn animelerini duyuyorum forumlarda. Bunlar shonen tarzı animeler mi, tavsiye eder misiniz?

7. Yıllar önce HBB tv diye bir eski Türk tv kanalı vardı. Ondan bir robotlu anime vardı. Animedeki robotların içine mi giriliyordu yoksa başka şekilde mi kontrol ediliyordu bilmiyorum ama aklımda kalan diğer robotların kellerini falan devhasa kılıçlarla kesiyorlardı. Robotlrda devhasaydı. Anime'nin adını hatırlayan? (bu kanal kanal6 da olabilir ama bence hbb tv idi. çünkü momesa kovbayları diye güzel bir çizgi film başlıyordu bu anime'den sona, oradan aklımda kalmış ama emin olamadım şimdi)

8. One piece'i çok övdüler ilk 5 bölümünü indirdim ama çizimleri, uzun kollu lastik çocuğa, uzun burunlu adama falan gıcık oldum, ilk bölümden sonra bıaktım animeyi. Giderek güzelleşen bir anime, devam etsem sever miyim?

 
1- Aizen ile dövüşen Ichigo, bleach değil. Bleach anime'nin ismi. Ichigo Aizen ile 1 kez dövüştü ve Aizen'i yendi. Başka dövüş olmadı.

4- Naruto Shippuuden çok güzel. Shippuuden olmayan serilerde aslında pek birşey yok bile diyebiliriz. Aıl hikaye Shippuudende. Kesin izle.

Son olarak demek isterim ki 11.Takım Kaptanı Juichiban Taicho Zaraki Kenpachi ağbim olsun, babam olsun birşekilde kan bağım olsun piliz.
  • Nocturne  (07.01.14 14:24:50 ~ 14:25:49) 
shingeki no kyojin'in mangasına 34. sayıdan başlayabilirsin.

ilk yapımın aksine fullmetal alchemist brotherhood mangaya uygun olarak ilerliyor, izlemeni mutlaka tavsiye ederim.

one piece'e karşı ön yargılıydım, başladıktan sonra ilk bölümleri "bu ne ya..." diye diye izlemiştim ama tatil zamanı 600 bölümü 2 haftada bitirdim.
şöyle ki devam edersen sen de sevebilirsin diye düşünüyorum.
  • olabilir ya da olmayabilir  (21.01.14 19:15:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.