[]

trakya ve ortadogu nun ekonomi durumu ?

Trakya tarafin ekonomi durumu nasil ? Canakkale tekirdag edirne felan.
Peki ortadogunun ekonomisi nasil ? Adana mersin gaziantep maras felan.
Bir birini karsilastirsaz ?


 
Almanyada yasiyorum ve burda ekonomi okuyorum beachlor veya master imi yapacam. Sorna türkiyeye yerlesmeyi düsüniyorum. Memleketim kütahya ve güzel ama marmara tarafi ve o ortadogu taraf daha fazla merakimi cekiyor. Marmara bölgesi zaten mükenmel.


  • samiabi19  (06.01.14 23:09:02 ~ 23:55:08) 
Tekirdağ'ın ekonomisi ve sanayisi Çorlu/Çerkezköy hinterlandı sebebiyle gelişmiştir.
Çanakkale kendi halinde bir yer.

  • sanal hayvan  (06.01.14 23:24:10) 
edirnede, küçük esnaf, memur yada öğrenci yada emekli olmadıktan sonra yaşayamazsınız, çünkü iş bulamazsınız, bir sürü alışveriş merkezi olmakla beraber, sanıyorum ki yunandan gelen, yada istanbuldan falan gelen üniversite öğrencileri içindir. işsizlik çok. neden çok içiyo millet sanıyonuz aylaklıktan tabi.

tarımında içine ettiler mazot olmuş anasının amı gibi, adam tarla ekicekte sürcekte, sulaycakta, traktör, sulama motoru suyla çalışmıyor. israilde alıştır milleti hiybrid tohuma yalan oldu piyasa.
  • pop star ajdar top star kont  (06.01.14 23:29:21) 
trakya bolgesinden bahsediyorum
edirne öğrenci emekli memur ciftci kentidir. ekonomisi iyi denemez.
kirklareli merkez emekli ve ciftci kentidir. ekonomisi kotudur.
luleburgaz isci ozel sektor mutesebbisi emlak insaat zengini kentidir. ekonomisi orta iyidir.
tekirdag merkez isci ve turizm kentidir. ekonomi beklenenden kotudur.
cerkezkoy ve corlu tamamen isci kesimidir. 2000 krizine kadar yukunu tutan tuttu . 2000 yili sonrasi iscileri hem sosyal hemde ekonomik acidan kotu durumdadirlar. cogu ev kredisi odemekte ayni zamanda artan goc nedeniyle issiz kalma korkusuyla yasamaktadirlar.


trakyanin batisi sosyal anlamda ne kadar ozgurde olsa ekonomisi bozuktur.
trakyanin dogusu sosyal anlamda iyi degildir. ekonomik acidan kredilerle bogusmak ve asgari ucretle gecinmek durumunda kaldigindan ekonomi iyi degildir.

Genel olarak trakya ekonomik acidan iyi degildir. Yasalarin en iyi uygulanabildigi yer oldugu icin yasanacak biryerdir.

adana mersin mares antep hakkinda bilgim yoktur.
  • alixkandemir  (07.01.14 00:19:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.