[]

eşyayı geri isteme

hediye durumu yok yalnız. evinde unutuyorsunuz yada geçici olarak verdiğiniz şarj aleti, kazak falan. bu yolda çok kayıp verdim :( siz nasıl geri alıyorsunuz?
edit: isteyerek yazan çıkar kesin. istiyorum 1-2 kere ama unuttum falan diyerek geçiştiriyorlar, çoğu gene getirmiyor.



 
alamıyorum.sahip olduğum aksesuarlarımın yüzde doksan sekizi ile elbiselerim ıvır zıvır artık yoklar.


  • bi sigara bi bacardi  (06.01.14 21:49:53) 
buluşmadan önce ara "yarım saat geç kalabilirim haberin olsun, ha bi de gelirken şarj aletimi unutma" diye evden çıkmalarından önce hatırlat.


  • instant crush  (06.01.14 21:51:36) 
"yaa benim denizalti sende kalmis yarin getirebilirmisin" diye hatirlat kibarca


  • exlibris  (06.01.14 22:39:33) 
Son dakka hatirlatildigi halde yine unuttum modundalarsa evlerine gittiginde olum su bizim kabloyu ver ihtiyac oluyor mealinde konuyu ac. Gecistirse de nerde oldugunu bilmiyorum diye la bak iki dakka ihtiyacim var ki soruyorum de. Sonrasini usteleme..
Verdigim kitaplari(seneler sonra ki birini ben okumadan vermistim) kisnin evindeyken kutuphanede denk gelip gorup (goz gezdirdim ozellikle buldum evet toplasan zaten 10 kitap vardi :/) ya ben de bu kitaplari ariyordum uzun zamandir nerde diye, evdeyken ailenin yanindadir ailenin yanindayken evdedir herhalde diye dusunuyordum meger sendeymis. Okumussundur simdiye kadar aliyorum bunlari x kitabini okumadim ben hala diyerek kurtarmisligim var. Ahaha

  • nwnd  (07.01.14 02:36:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.