[]

Youtube'a ne Tür Videolar Yüklemeli

Arkadaş ne yapsam benim videolar izlenmiyor. Erotik içerik falan koyayım bizim millet böyle şeyleri sever dedim olan aboneleri de kaybettim. Kedi, köpek komik hayvan videoları atıyorum 10-15 izlenme sonra ilerlemiyor. maç, film, müzik yüklemek de telife giriyor. Ne yapmalı?




 
youtube, turkiye'de cok aktif kullanilan bir sey degil. yani tabii ki millet acip kedi videosu izliyor ama subscriber bulmak filan youtube'a bayagi zor zaten. acikcasi binlerce subscriber sahibi hicbir turk kanali bilmiyorum.

edit: oha varmis lan. turkiye'deyken cok izlemiyordum youtube ondan bilmiyorum sanirim.
  • fortisvita  (06.01.14 17:15:54 ~ 20:42:06) 
gameplay kanalları çok takipçi alıyor sanki.binlerce subscriber'lı türk youtuberlardan bazıları için bkz:

www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
  • deletesystem32  (06.01.14 17:33:25) 
oyunlara da çok yabancıyım. en son fifa 2002 world cup oynamıştım. bazı oyuncularda top altın oluyordu hani o oyun. ondan sonra da oynamadım. şimdi bilmediğim bir konuya da girmiyeyim. baktım da adamların ayrı bir dünyası var.


  • wertyu  (06.01.14 17:42:37) 
etiketlerini doğru seçiyor musun?

bir de memeli video bloglar işliyor.
  • utkucbkc  (06.01.14 18:20:21) 
kendin ol. kedi videosu nedir ya? kedi videosu koyacaksan kendin çekeceksin. zaten milyon yerde çıkan videoyu ben napayım. kendin ol derken... bi hobin yok mu? bisiklet? ben taktım gidona kamerayı. mersini dolaştım koydum. izmirde körfezde video çektim. yine izlendi. 100.000 olmadı belki ama izleyen izliyor işte..


  • ben smyrna  (06.01.14 18:22:19) 
iyi şekilde sunarsan her şey izlenir ya. o akdar da odun bi kitle yok türkiyede, arkadasların dedigi giib oyun vlog'ları deli gibi view alıyor. felsefe konuşan, bilim konuşan vlog'lar da var youtube'da türkçe olarak. sizinle benzer konudaki bloglara vs. videolarınızn linklerini atabilirsiniz, facebook sayfalarına falan ya da. bi şekilde pazarlamanız lazım yani kendinizi, başka türlü sadece keyword'le zor.
tabii bunlar özgün videoların için geçerli, @ben smyrna +1 yani.

  • hjarteblod  (06.01.14 20:05:16 ~ 20:05:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.