[]

diyette karşı koymak

Diyetteyim lanet olsun ki. Çorba ve salatayla besleniyorum bi haftadır Yararını göreceğim gibi geliyor. Ancak evde annemler bana eziyet olsun diye midir nedir sürekli tatlılar, hamurişleri, süper yemekler yapıyorlar.Ve beraber yemek yediğimiz için de bana resmen işkence haline geliyor yemekler. Motivasyon lazım şu an evde çok sevdiğim irmik toplarından var mesela, yememek için ne gibi bir motivasyonum olsun ki yemeyeyim? Sevgilimin tombiksin laflarına da alıştım artık onlar da bi etki etmiyor :(




 
şöyle düşün, bunu istesem yerim ama yemiyorum çünkü iradem güçlü ve ben bunu yemeyebilirim. bi tane yesem bi şey fark etmez ama bu beni kendi içimde aciz gösterir, ben güçlüyüm. yemeyeceğim.


  • buckminster  (06.01.14 14:55:14) 
evdekilerle dalga geç. iki ay sonra görürsünüz o irmik toplarını karnınızda de. yaz geldiğinde hepiniz özeneceksiniz bana de. ben böyle yapıyordum, bir ay önce kendileri pizza söyleyip benimle dalga geçerken şimdi "biz de mi gelsek spora" diyorlar.


  • john lee hooker  (06.01.14 14:58:33) 
odandan çıkma, mutfaga gitme


  • nax  (06.01.14 14:59:57) 
mutfağa gitme +1

ben olsam zayıf güzel kadın fotoğraflarına falan bakıp kendimi özendirirdim herlade "ben de bunlar gibi olucam" diye
  • esek sipasi  (06.01.14 15:01:48) 
kimse de dememiş ki, çorba ve salatayla beslenilir mi diye...
kendinizi aç bıraktığınız, düzgün beslenmediğiniz için nefsinizin işi daha da zorlaşıyor.
hem gözünüz hem karnınız aç...
aileye falan bahane bulmayın.
  • neyleyim  (06.01.14 15:12:49 ~ 15:19:03) 
otur glisemik indeks konularını oku o tür gıdalardan nefret et.


  • lazpalle  (06.01.14 16:13:50) 
çorba salata sağlıklı beslenme olmaz
taş devri diyetini incele
tatlı hamurişi yemesen iyi olur ama mesela et, balık, peynir, kuruyemiş bunlar güzel şeyler kısman gerekmez.
  • joepiscopo  (06.01.14 16:51:28) 
@joepiscopo

salatanın içine et balık atıyorum zaten arada.
  • elloweeth  (06.01.14 18:11:40) 
### yaptigin seyin doktor kontrolunde oldugunu kabul ettim.degilse , ilk onerim bu isi doktor ile yap.

Mutfaga cok az ugramaya calis
Mutfak kapisini kapali tut
Canin bise istedikce su ic


4 aydir sadece 1 kere o da birazcik cikolata yedim. Hic seker tuketmedim, sekerli meyve bile. -uzum, karpuz, incir, kayisi..- ben yapabildimse herkes yapar.
Haa, superim muperim gibi bi durum yok. Hâlâ seker diye, cikolata diye kivraniyorum. Yapilmayacak bir sey degil, biraz irade.
  • cecilia  (06.01.14 18:22:31 ~ 18:25:04) 
et balık ciğer sakatat peynir yumurtayı sık yiyip yanında arada salata çorba yesen daha sağlıklı olur.


  • joepiscopo  (07.01.14 09:12:15) 
Karbonhidrat tüketimini tamamen kesersen 1 haftaya kalmaz bu probleminden ilelebet kurtulmuş olursun.


  • arnold schwarzeneger  (07.01.14 09:15:23) 
nasıl olsa 'sonra' yine yiyebilirsin. şu bende işe yarayan bi yoldu, bi tumblr hesabı almış tüm kilo veren ablaların bloglarını takip etmiştim, onlar da etkiliydi


  • elyafiyaffellaffelebelyafelyaf  (07.01.14 09:59:55 ~ 10:02:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.