[]

Küçük fotoğraf makinesi önerin

Küçük, zoom yapan, çözünürlüğü iyi olan, lcd ekranı büyük olan ve fiyatı uygun olan modeller verin de bakalım dostlar.

edit: özellikle karanlık ortamda flaşla güzel çekim yapması gerekiyor. makina, bina vs. çekilecek.


 
  • mutantking  (06.01.14 12:31:29) 
çok geniş detayı bir konu bu;
mesela şu olabilir şu anda güncel yeni modelleri takip etmiyorum tam anlamıyla karşılaştırmadım detaylı.
www.hepsiburada.com

ama bence başlıca onemli noktalar sunlar

sarj edilebilir pil (kalem pil vs kesinlikle olmasın)
optik zoom 5x ve ustu
kapalı mekan çekimleri de yapılıcaksa lensin en azından 1:2.8 aperture değeri olması (çoğu zaman bu detayı yazmıyorlar compact aletlerde. resimde direk lensin üztünde yazar ordan bakın)
  • nwnd  (06.01.14 12:48:57) 
bütçe tam yazmamışsınız ama küçük ve zum anahtar kelimelerini kullanmışsınız. panasonic lumix'ten başka bir şey öneremem.

şu üsttekinde 5x zum var. benim 5 sene önce aldığım lumix'te 10x vardı. 200 liraya mı ne almıştım. şimdi ikinci eller filan var, benim bile alasım geliyor.

sanırım en çok zumu lumix'te bulabilirsiniz. fiyatları pahalıdır ama ikinci el düşünürsünüz belki..
  • supergirl  (06.01.14 13:05:06) 
Elimde bir tane Sony Cyber-Shot DSC-W570 var ilgilenirsen gokhankaratur@hotmail.com adresine mail atabilirsin.


  • gökhankaratur  (06.01.14 13:34:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.