[]

kumarhanelerdeki ruletler hileli mi

kibristaki buyuk kumarhanelerdeki rulet makineleri hileli olabilir mi? yoksa kontrol eden bir merci var mi?




 
Daha dün kazanan arkadaşım var..


  • redeath  (06.01.14 08:16:01) 
ben de kazandim ama tum kullanicilar uzerinden bir optimizasyon yapiliyor mu? sistemde miknatis vs var mi?
en onemlisi hile yapildigini denetleyen bir kurum var mi?

  • medievalman  (06.01.14 08:18:24) 
kumarhane her zaman kazanır diye boşa demiyorlar sanırım :)


  • 9uncu nesilim ama para bende  (06.01.14 08:31:59) 
hile yapılması en imkansız şey rulettir. daha doğrusu şöyle söyleyeyim, farz edelim 16 numara çok kalabalık, 16'ya oturursa büyük zarar olacak, yapılabilecek tek şey her rakamın altına koyulacak ince bi mekanizmayla top oraya düştüğünde alttan ittirmek. ama topun çarpabileceği o kadar çok yer var ki rulette, bir rakamı ya da bi bölgeyi mıknatısla filan getirmek filmlerde bile olmaz.

kumarhanenin hileye ihtiyacı yoktur. hileye gerek yoktur zaten totalde mutlaka kasa kazanacaktır. ben ne rulet oyunları gördüm 45 spin kırmızı geldi, 6 kere üst üste 13 geldi, 150 spin 5 gelmedi falan filan. bunlar oluyor, hep olacak.
  • slowly gencolez  (06.01.14 10:27:46) 
arkadaşların dediği gibi kumarhanelerin buna ihtiyacı yoktur. istatistiksel olarak oyunlar adil değildir.

örneğin rulet oyununun adil olabilmesi için sadece kırmızı ya da sadece siyah renge oynayan oyuncunun kazancı oynadığı miktarın iki katıdır. oyunun adil olması için kazanma olasılığının %50 olması gerekir. Ancak rulette 0 ve 00 haneleri adil oyun kuralını bozar. diğer tüm oyunlarda da kazanılan miktar - kazanma ihtimali oranları adil değildir.
  • himmet dayi  (06.01.14 10:46:30) 
hileli değildir ama cratos ta şaibeli dedikodular çok duydum başka casino oynayın.


  • joepiscopo  (06.01.14 10:55:34) 
hile hurdaya gerek yok kumarhanede. cumartesi 400 euromu cat diye yedi ibne masa. ulan son bi 100 lük daha aldim masanin üzerinde bos yer yok her yeri doldurdum yani bir euro bile kazansam hic degilse evet üstünde rakamim vardi diyecem siktir olup eve gidecem. 33 cat diye geldi baktim her yerde var 33te tek centim yok :)


bi seferinde de iki sefer üst üste 20 ye 50 ser euro basmistim cat cat diye gelmisti.
  • ivettivett  (06.01.14 13:10:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.