[]

kokan ayakkabı

selamlar,

çok sevdiğim bi ayakkabım var ama feci kokuyor aga. bi görseniz var yaa... sorun benim ayaklarda, çoraplarda vs olsa diğer ayakkabılar da kokmaz mı? ama yok sadece bu ayakkabı kokuyor. ayakkabıyı giyeyim 1-2 saat sonra burnuma kadar geliyo kokusu. öyle de feci bi koku. bu kokunun kaybolması için ne yapmak gerek?

çıkardım 2 gün balkonda tuttum, havalansın diye ama yine olmadı. nasıl giderilir bu koku? var mı çaresi? yoksa atcaz mı ayakkabıyı?

not: spor ayakkabı.

 
>makinaya atıp yıkayın bir pantolon paçasının içinde.
>watsons'da falan satılan naneli tabanlar var. tabanı değiştirip onu yerleştirin.
>her çıkarmanızdan sonra ayakkabılar için antibakteriyel etkili parfümler var ondan sıkın.
>????
>Profit
  • sanal hayvan  (06.01.14 02:07:25) 
karbonat. klasiktir. karbonat döküver biraz içine.

ben 2-3 sene önce bu yüzden küçük çaplı bir depresyon yaşamıştım. tek ayakkabım vardı ve sebebini bilmediğim bir şekilde kokmaya başlamıştı. okulda falan sırf onun korkusu yüzünden sürekli sağa sola gidip geliyodum. akşam annemle konuşmuyodum, odama geçiyodum öyle sessiz sakin salak gibi geziyodum ortalıkta.

sonra yine duyuruya sordum galiba, karbonat dök dediler. ertesi gün mis gibi tertemiz giydim gittim, bi daha da kokmadı valla.
  • der meister  (06.01.14 02:09:24) 
eczaneye git utalk isimli antibakteriyel ayak pudrasini al. icine dok biraz, oyle giy. kokudur bakteridir kalmaz.


  • she was my baby  (06.01.14 02:16:18) 
sporcuların ayak mantarına karşı kullandığı bi sprey var, ayakkabıyı yıkayıp ayaklarına, ayakkabına ev terliklerine falan bundan sıkıyosun koku ve mantar hiçbişey kalmıyo. ayağını soktuğun her yere sık bundan.


  • stereoseyfi  (06.01.14 02:34:26) 
Ayakkap spreyi. 155 günlük askerliğimde botlarım 1 kere bile kokmadı stil ayakkap spreyi sayesinde. Ayrıca pudra falanda dök ayakkapın içine. Zira materyali terleme yapıyor ve o da koku oluşturuyordur. Ha bi de çorapsız giyme


  • Sskywalkeremre  (06.01.14 02:36:44) 
Ayakkabının malzemesinden de olabilir. Arkadaşın ayakkabısı vardı inek derisi falan diye artizlik yapardı. Onunkiler de fena kokardı. Oyle koku gormedim. Utalk +1


  • SPQR  (06.01.14 02:50:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.