[]

Youtube videolarına reklam alma

Niyetim var fakat kanal özelliklerine girdiğimde şöyle diyor:

Para kazanma:

YouTube ile iş ortağı olarak para kazanmanızı sağlar.
Hesabınız şu anda uygun değil. Daha fazla bilgi edinin

Hesabım neden uygun olmayabilir sizce? Hesabımı doğruladım bu arada cep telefonumla.

 
Kurumsal hesap istiyor olabilir. Ilk kez senden duydum bu isi ama kesin boyledir.


  • kegums  (06.01.14 00:36:45) 
Yaratıcı ve İş Ortaklığı hesabı olması lazım.


  • heritage  (06.01.14 00:40:11) 
yanlış bilmiyosam youtube üzerinden para kazanmanız için videolarınızın belirli bir sayıda izlenmiş olması gerekiyor. atıyorum 1 milyon. çok daha düşük de olabilir.


  • nathanieltroy  (06.01.14 00:41:20) 
  • fader  (06.01.14 00:43:08) 
Fader'ın paylaştığı linkte bitiyor olay sanırım. Teşekkürler.


  • roket adam  (06.01.14 00:47:04) 
Bahsettiğin Google reklamlarıysa tabi alabilirsin koşulsuz olarak. reklama tıklama sayısına göre para veriyor. ancak özel reklamlar alacaksan(video başlarındaki reklam klipleri gibi) onun için 1 milyon izlenme ve 10.000 abone şartı gibi bir şey arıyorlardı. benimde kanalım var ve para kazanma aktif. ama ne videosu paylaşsam bir türlü bilemiyorum. 1 haftada onlarca video yükleyip sildim, uğraştım. şuan sadece yabancı video paylaşım sitelerinden video araklamaktan başka bir şey gelmiyor aklıma. bir de her videoyu yükleyemiyorsun öyle; şarkı yüklesen telif yersin, film yüklesen telif yersin, maç yüklesen telif yersin vs. çok dikkatli olman gerek. bir kaç telif sonra para kazanman inaktif oluyor. ama bugün bi bebe gördüm. 3-4 video ile 1000$'a yakın para almış kısa bir sürede. videolar da saçma sapan şeylerdi. senin ne tarz paylaşımlar yapıp parayı kırma planların vardı?


  • wertyu  (06.01.14 07:02:31) 
Parayı kurma falan değil aslında ya, geziyorum tozuyorum arada enteresan videolar denk geliyor, bakıyorum toplamda yarım milyonu geçmiş izlenme sayısı bazı videoların. Dedim belki 2-3 dolar bişi getirir. Ama zor gibi görünüyor şu anda dediğiniz gibiyse.


  • roket adam  (06.01.14 08:12:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.