[]

halüsinasyon mu gördüğüm

dün gece 4 gibi elektrikler kesildi bulunduğum bölgede sonra dedim dışarı bir bakayım her yerde mi gitmiş diye. hava sisliydi . resimde gördüğünüz ortadaki iki binaya baktığımda büyüyüp küçülmeye yaklaşıp uzaklaşmaya başladılar bunlarda da elektrikler gidikti. diğer binalara baktım böyle bir şey yoktu ama diğer binalar birkaç binayla birleşik şekilde böyle ortada tek durmuyorlar. neyse bi süre bu böyle devam etti yüzümü cama da yapıştırsam aynıydı. sonra herhalde kafayı yiyorum diyip yattım. nedir bu gördüğüm? serap mı ışık oyunu mu? şu an o kadar çok sis var ki burnumun ucunu göremiyorum.
*resmi ekleyemiyorum ortada yalnız 2 bina düşünün sağındaki binalar hep bitişik birbiriyle. karanlık olsa da görebilme sebebim de daha uzaktaki parkın elektriği kesilmediği onun ışığı sayesinde görebiliyordum.



 
epifiz derken?


  • bass solo take one  (06.01.14 00:16:30) 
Kesilir kesilmez bunu yaptıysanız gözleriniz karanlığa uyum sağlama evresine girmiştir, o yüzden böyle olmuştur. Bir anda karanlığa veya bir anda aydınlığa geçince gözler anında uyum sağlamaz, biraz zaman geçer.


  • grgn  (06.01.14 00:50:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.