[]

Steam Machines ?

Sizleri bilmem ama beni çok heyecanlandırıyor bu aletler. Hayvan gibi donanıma sahip cihazlar 500$ olacak diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz,piyasayı etkiler mi bunlar?

www.merlininkazani.com

www.chip.com.tr

 
Hiçbir bilgim yok baba ama tek bildiğim Amerika da 500 dolares olan şey turkiyede 5000 dolar olur..


  • GibsonRules  (05.01.14 22:47:52) 
tabii ki güzel bir proje ama bilgisayarın televizyonları taşınması ve direkt valve desteği dışında aman aman bir olayı yok. en büyük avantajı aynı bileşenlerle bir pc toplanılsa 500 doları bi hayli geçer. o açıdan olumlu ama malum türkiye şartları...


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (05.01.14 22:51:03) 
Anlamadığım nokta nasıl 500$ olacağı konuşuluyor,pek mantıklı değil o fiyat,donanım fiyatları ortada zaten. Hadi diyelim 500$ oldu, yurtdışından getirtmek için her şeyi yaparım.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (05.01.14 22:57:40) 
seri üretim mantığı, steam, steamdeki oyunların destekleyicilerinin nvidia falan olması vb. birçok faktör devreye girer o noktada.


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (05.01.14 23:04:10) 
alırım 500 dolara, win7 yükler devam ederim.
ama öyle olmayacak. farklı donanımlar farklı markalar tarafından üretilecek, ve haliyle farklı fiyatlardan satılacak. 500 dolara da 1500 dolara da sıtim meşin alınabilecek. 500 dolarlık her oyunu çalıştıramayacak falan filan.
tabii ki bunlar tahminim. sistem geliştirildikçe yeni standartlar eklenip karmaşıklığı biraz azaltırlar diye düşünüyorum. ha bir de ouya diye bir şey vardı. çok tutmadı.
  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (05.01.14 23:11:51 ~ 23:12:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.