hocam ben bizim patrona mail atmıştım, şirketler grubu, yani türkiye zenginlerinde sayılı sırada, personel müdürü ile bir problemim olmuştu, çok alakasız abzürt şeyler söylemişti, adama resmen sövdüm ana avrat personelin ortasnıda, içerde herkezin ağzı açık kaldı çıktım, gittim amil attım bizim patrona, şimdi uyguladıkları sistemde yanlışlık var, şikayet etsem firmanın tepesine binecekler, buna rağmen hadi etmiyeyim etmiyim yol bulayıp diyip gitmiştim personel müdürünede, mobbing yapmaya kalktı işte ondan sonra sıçtım ağzına bıraktım, mail attım, bizim patron bir silekelemiş personel müdürünü akıllara zarar.ondan sonra işi bıraktım gerçi, fakat 2 ay her gün aradılar, tamam git ne yapıyorsan yap işin bittiği zaman gene gel işe başla diye. olmadı tabi öyle bişey.
kaybedeceğin bişey yok, yen iş görüşmesine neden gittin dediklerinde geçerli bir sebep söylersen, ve firma ile problemli olduğunu söylersen anlayışla karşılayacaklardır. yani haklıysan geri atmanın manası yok.
bende mavi yakalı fakat son derece teknik bir posizyonda çalışıyordum. öyle bir durumum vardı, ikincisi patron bana dönmedi, ama personel müdürne fena dönmüş bayağı bir gülüp eğlenmiştik.
0