[]

su içemiyorum

günaydın, iyi pazarlar,
uzun zamandır günde 1 litreyi geçmiyor içtiğim su. önceden 2,5 litreye kadar içerdim çok severdim su içmeyi. şimdi içesim gelmiyor, zorluyorum kendimi yutasım gelmiyor iki yudumda bırakıyorum. susamıyorum. ama ben bunu değiştirmek istiyorum artık. hazır benim için gün yeni başlıyorken bugün bol bol su içeyim. bana yapıcı tavsiyeler verebilir misiniz acaba? su içmezsen şöyle olur derseniz, o tarz korkular işe yaramadı bende.
şimdiden çok teşekkür ederim.


 
marketler aromalı sular satıyordu bir dönem, şuan hala var mı bilmiyorum ama acaba onlar iş görür mü? özellikle hayat markası baskın bu konuda.

o da su sonuçta... tabi ne kadar doğal tartışılır.
  • tek terk  (05.01.14 09:44:05) 
çok çay kahve tükettiğinden olabilir mi acaba?

ayrıca çok su içmenin bahsedildiği gibi sağlıklı, faydalı olmadığı konusunda yeni bir tez çıktı oraya, bunu araştır 2 3 gün önce anlatıyodu doktorun teki tv de.
  • killerbee  (05.01.14 09:52:17 ~ 09:52:51) 
çok kahve tüketmiyorum, çay ömrümde içmedim. sanırım içemem bu saatten sonra da. mantıklı öneriydi freekara ama onu yapamam ben.


  • kırmızıkaşekaban  (05.01.14 09:55:48) 
*suyu hafif ılık içebilirsiniz. %80 normal su %20 kaynar su gibi bir oranda...

*yanınızda mutlaka dolu bir bardak bulunsun. büyükçe bir bardak olsun.

*yudum yudum, hava yutmadan için.

*bardak biter bitmez hemen doldurun, yine yanı başınıza koyun.

*korku olarak değil de içerseniz olacak güzel şeyleri düşünebilirsiniz: cildinizin pırıl pırıl olacak olması, saçlarınızın güçleneceği, dudaklarınızın artık o kadar çok çatlamayacağı vs. gibi...

*yazın o çok susadığınız zamanları düşünün, ya da tuzlu bişey yediğinizde, bişeyi yutamadığınızda, yanınızda su yokken ki çaresizliği vs... 1 bardak su için çok şeyler feda edebilecek olan insanları düşünün.
  • neyleyim  (05.01.14 09:57:17 ~ 09:58:56) 
açılın beyler, su içmezsen çükün düşer.

işlem tamam...
  • killerbee  (05.01.14 09:58:38) 
satın aldığın su markasını değiştir, imkanın varsa cam şişede temin et ve yine cam şişede bulundur suyu. su içmek için kendine özel, çok güzel bulduğun bir kupa vs. al.


  • candanag  (05.01.14 10:00:50) 
Muhtemelen ph degeri cok yuksek sert bir suyu icmeyi deniyorsun. Daha yumusak sular icmeyi dene. Her markanin uzerinde yaziyor.


  • benim dengemi bozmayiniz  (05.01.14 10:17:16) 
suya olan isteğinde bir azalma varsa, susamanı hızlandıracak yiyeceklere yönel. mesela; kraker, ya da tulumba, revani gibi susatan yiyecekler olabilir. tabi sadece teşvik amaçlı yap ve uzatma.


  • silver apple  (05.01.14 10:34:19) 
ilginç bir sorun. ne demek su içemiyorsun ya? İÇECEKSİN! (işe yaradı mı?)


  • taylor momsen  (05.01.14 11:38:47) 
Şerrefsizim aklıma geldiydi :) Aynı soruyu, bu sabah ben soracaktım. Hiç su tüketemiyorum. Hele bu kış günlerinde aklıma bile gelmiyor.Kendimi zorlayıp iki bardak üst üste içmeye çalışsam, midem bulanıyor.

Şöyle bir taktik geliştirmeyi düşünüyorum. İki adet birer buçuk litlerik su şişesini, damacanadan suyla doldurucam. Gün içerisinde bu şişeleri bitirmeye kendimi şartlandırıcam. Gelip gidip içicem.( Tabii ben şu aralar free-lance çalıştığım için evdeyim). Çok midem bulanırsa içine biraz limon suyu damlatacağım aroma hesabı. Yarın başlayacağım. Hadi sen de başla şartların uygunsa.
  • old possum  (05.01.14 11:47:46 ~ 11:48:42) 
bende son 4-5 aydır su tüketemiyorum eskiden günde 2.5 litre belki daha fazla su içerdim şimdi su midemi rahatsız ediyor


  • Kozmik_Rakun  (05.01.14 11:49:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.