[]

kabızlık

sevgili kabız elinde akıllı telefonunla sıçtığın yerden bu satırları okuduğunu biliyorum. ben hayatım boyunca hiç kabızlık yaşamamıştım. en büyük kabızlık bana göre tuvalete gittiğinde sıçma eylemi esnasında biraz zorlanmak ve akabinde işini bitirip hafif yanma ve acı ile orayı terketmekti.
okulum bitti iş hayatına başladım amaiş yerinde tüketilen çayla ülke geçinir. bir çalışan bir demlik rahat gömüyor bir de sebil çay isteyen alıyor. başta bolluğu yadırgadım tabii ama akabinde ben de kapılmışım günde en az 10 karton bardak (yani ince belliden iki kat fazla alan bardak) çay gömüyorum şirketle beraber. geçenlerde çalışırken böyle acayip bir sıkışma hissi geldi e haliyle bıraktık işi gücü koştuk wcye. şirket tuvaletide pek lüks iyi bakıyor adamlar götüne rahat rahat sıç normalde sıçmam öyle deplasmanda.

neyse ben oturdum klozete ve bekliyorum. içimde oluşan hissiyat bokun götün ağzına dayandığı ve flop flop dışarı çıkacağı. bokun dayandığı doğruymuş ancak çıkmıyor arkadaş. ıkın ıkın yok kitlendi bildiğin geliyor geliyor geri gidiyor. kaplumbağa başı gibi geliyor bakıyor ki dışarısı soğuk geri gidiyor. baktım olmayacak pes ettim tabi geri döndüm işimin başına ama böyle bir rahatsızlık hissi daha yok. sözlük 3 gün içimde bokla gezdim ben, baya yürürken karnımda heraketlerini hissediyodum. günde 131312 kere deniyosun ama olmuyo artık o götte beliren acının da tarifi imkansız hale geliyo. 3. günün gecesinde artık uyuyamaz oldum çünkü bağırsaklarımda overcapacity bok var aşırı derecede rahatsız ediyor. elimden gelse kusarak çıkarırım o derece muhtaç hissediyorum kendimi son bir deneme için tuvalete gittim. ıkındım ıkındım direndim ucundan başı verdik ama nafile yine anca o gece raht uyuyacak kadar yer açtık vücut içerisinde. tabi bu arada beslenmem değişti çayı çıkardım diyetten vs.

ertesi gün akşam sözlük ben hayatımda böyle sıçma görmedim. insanın iç hacmi çok genişmiş neden dersen benim içimden 4-5 kere sifon çekmemi gerektirecek kadar bok çıktı bir seferde. toplam hacmisanıyorum 5 ltlik damacanayı rahat doldudur. şu anda gülüyorsun ya da iğreniyorsun ama boru değil demek insan götünden bi damanaca su doldursan dolacak korkunç bir şey bu. özetle ilk tıkanma anını da, o 30dkka kesintisiz sıçarak geçen rahatlama anını da ömür boyu unutamam sözlük. aynen bu arkdaşın halindeyim internnete bir sürü şey var ne iyi gelir bu merete?

 
Sabah ac karnina 3 tane kuru kayisi ile 1 lt su ic
2 saat bise yeme sonra kahvalti ile basla

Yogurt tuket
Sebze agirlikli beslen
3 lt su ic en az
  • cecilia  (04.01.14 23:57:19) 
öncelikle bütün detayları bizimle paylaştığın için teşekkürler :p
çayı azalt, bol su iç, olmadı sabah aç karnına zeytinyağı iç. lifli gıdalar tüket, hamur işinden uzak dur.

  • quasiromantic  (05.01.14 00:01:52) 
çay içme ve reca ederim detay verme:/


  • bal dok yala  (05.01.14 00:09:01) 
  • eyyor  (05.01.14 00:18:35) 
liptonun form caylari var. onlardan gunde bes on poset ic.
kuru kayisi ye. armut ye. zeytinyagi ic. soguk su icme.

  • nax  (05.01.14 00:22:26) 
demişler zaten, doğadan form çayını iç. ben ona sıçırtan diyorum. :)

protip: dışkı kalın bağırsakta beklediği süre boyunca içindeki su kalın bağırsak tarafından süzülür. adamın görevi bu, o yüzden kakanın geldiğini hissettiğin anda tuvalete gideceksin. eğer bir kere bile tembellik edersen kaka küser, iki gün gelmez. tabii bu sürede o kaka olur sana merdane. :) kakan yoksa bile git. üşenme. azar azar yap. yoksa çıkmaz o bok. çok güzel açıklamışsın, biliyorum o hissiyatı. bayağı bir güldürdün hatta. :)
  • yirmisantim  (05.01.14 00:39:18) 
hepsini okudum evde incir olmadığı için zeytin yağına yüklendim sonuç başarılı gibi


  • _k_u_z_g_u_n_  (05.01.14 02:55:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.