[]

LimeWire yaşıyor mu?

Sanırım 4 sene kadar önce yasaklanmış mıydı ne olmuştu. Ondan beri doğru düzgün mp3 indiremez oldum. Hala var mı limewire?




 
var galiba ama yasal olarak iş yapmıyor diye biliyorum. crack'li olanları cirit atıyor warezlerde.


  • rhollor  (04.01.14 20:49:50) 
Gunumuzde en rahati tabii ki torrent fakat herhangi bir nedenden dolayi onu kullanmak istemiyorsaniz -kullanin ama- size onerim Groovesquid isimli harika program. Grooveshark'daki herhangi bir sarkiyi indirmeye yariyor, album ismiyle falan da arama mumkun.


  • common of demons  (04.01.14 21:27:42) 
birkaç sene önce kapandı diye biliyorum hatta cok yuksek meblağlarda cezalardan bahsediliyordu


  • Ezequiel  (04.01.14 21:31:05) 
artık tüm dünya spotify kullanıyor. türkiye'ye de geldi yasal olarak 2 ay önce. aylık 10 tl veriyorsun, istediğin şarkıyı indiriyorsun. playlistler falan da var. ancak mp3 olarak değil, kendi programı aracılığıyla. akıllı telefonun varsa oraya da kurabiliyorsun.


  • youshookmeallnightlong  (04.01.14 21:58:08) 
uğraşmayın arkadaşım turkcell muzik gibi mecralarda 50 sarkıyı 5 liraya indiriyorsun hem emeğe de saygı olmuş olur


  • sevisgenturk  (04.01.14 23:29:09) 
tek tek mp3 indirmek için ben yıllardır youtube kullanıyorum.


  • materyalist imam  (05.01.14 01:05:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.