[]

Yanında "ot" la Hollanda'dan Almanya'ya gidiş.

Selamlar efenim, yarın yanımda ufak bir miktar weed ile Hollanda'dan trenle Almanya'ya gideceğim, ben Almanya'da yaşıyorum ama Almanya'da yasal değil bildiğim kadarıyla taşımak, ben sadece 1 gram götürüyorum ama Almanya'da bazen trenlere köpekle binen polisler oluyor, onlardan tırsıyorum biraz, napsam ?




 
kokulu bi peynir al ortasını aç poşetle içine koy sora kestiğin parçayı geri kapat. o peynir zaten çok kötü kokuyor anlamazlar heralde bu yolla türkiyeye getirenler duydum.


  • ekaterina  (04.01.14 20:42:58) 
köpek biniyosa peynir falan tutmaz. iş şansına kalmış
bi de alman polisi "aman abi" falan dinlemez

  • buhebu  (04.01.14 20:45:46) 
@ ekaterinaq +1

kahve, peynir, şampuan. bu 3'ünden biriyle aynı yere koyabilirsen temas etmeyecek şekilde rahatça götürebilirsin.
  • lepetitprince  (04.01.14 20:49:07) 
trenlere köpekle binen polis her ülkede var. ben avrupada her yerden her yere her şeyi götürdüm hiçbir şey olmadı. danimarkada otuma karışmadılar mesela. 10bin yuro nakit var mı dedi ben de hepinizde var mı toplam diye sordum birinin eline cüzdanı verdim güldü hepsi.


  • blossom  (04.01.14 21:00:40) 
Benim duyduğum kadarıyla Hollanda'dan gelen birçok trene biniyomuş Alman polisi kontrol amaçlı. Ben olsam riske girmezdim.


  • jpsartre  (04.01.14 21:01:01) 
o köpekler utanmasa midendeki weed'in kokusunu bile alır. zorlama.


  • zazazaraeta  (04.01.14 21:15:03) 
sakın saklamaya kalkma ceza alacaksan bile misli ile alırsın 1gr için. yakalanırsan valla bilmiyordum de, en azından daha az ceza alır, saklarsan siki tutarsın.

öyle peynirle falan köpeği kandıramazsın, hepsini geçtim, eğer elinle dokunduysan veya yakın zamanda takıldıysan zaten direk sana gelir hayvan.
  • cursor  (04.01.14 21:16:03) 
unutmayalım gençler, bu yolculuk trenle olacak.


  • nurigagarin  (04.01.14 21:37:05) 
1 gram cok kucuk bir miktar, Almanya'nin kanunlari eyaletten eyalete degisiyor ama o kadar icin 99% sorun cikarmazlar. Eger olursa da zaten tutuklanmazsiniz, ama otu elinizden alabilirler. Mesela Berlin'de 15 grama kadar sorunsuz tasiyabilirsiniz. Almanya'da hangi sehire gittiginizi bilmedigim icin, ne kadar ot tasimaya izin verirler bilmiyorum. Ama kuzey guneye gore daha acik. Isterseniz siz kendi rotanizdaki eyaletlerin kanunlarina bakin ve burada bilmeden sallayanlari siklemeyin.


  • common of demons  (04.01.14 21:46:01) 
hocam bir gram nedir ya, tüket geç, ne taşıyon ki?


  • efsunlu  (04.01.14 21:48:47) 
ya hocam çok kasma. öyle peynirdi meynirdi boşver.

sen bin trene otunla. ulaşabildiğin kolay bi yerde olsun. baktın polisler kontrolde köpeklerle, salla gitsin arkaya/öne bi yere. senden uzak ve üzerinde olmasın yeter.

hadi bu kadar fantazi yapamam diyorsan, trende bi yere koy (wc, köşe bucak vs.) inmeden al.

1 gram için treni kapatıp herkesi sorgulayacak halleri yok.

ha bence tüm bunlara değmez. sen iç otunu öyle bin trene :) daha güzel olur.
  • brotha b  (04.01.14 22:12:43) 
alman polisini ve sırf türkiyede hava limanlarında uygulanan kontrolü hesaba katmazsak, neden olmasın, tren konusunda çok bir bilgim yok fakat anlatayım yine de, belki azıcık bi işine yarar.

şöyle bir durum var, türkiye'de(bak türkiye diyorum) bile kaydırmalı dalgaya(ismi aklıma gelmedi şimdi) koyduktan sonra valizlerini önce alman kurtlarının(öhm) kontrolüne sunarlar, bu hayvan öyle mükemmel bir yaratıktır ki 0 hata payı bırakır, burnu o kadar sağlam koku alır.

narkotik köpekleri adem oğlunun hayallerine bile sığmayacak bir algı geliştirmiştir

sen istersen o poşetin içine milyonlarca koku salan şey koy, bu mükemmel hayvan o kokuları saniyeler içinde teker teker ayırt edip senin valizindeki 1 gram otun kokusunu yakalar ve bunu sahibine bildirir.

bana sorarsan hiç bulaşma, tertemiz tüket malzemeni, almanyada gettolarda illaki bulursun, tipin eğer çok 'türk' değilse.

ayrıca şunu unutma, almanyaya 1 gram değil, 1 miligram ot bile sokmaya çalışsan, sırf türk olduğun için 'uyuşturucu taciri' olarak yargılanırsın, kimse de sesini duymaz.

yine de çok önemliyse bu senin için, 'brotha b'nin dediklerine kulak ver, en ufak bir şüphede kendi üzerinden çıkar otu, siksen kanıtlayamazlar türkiyedeki gibi karambole işlemiyor kanun doçlandda.
  • Mackinaw  (04.01.14 22:17:50 ~ 22:23:30) 
sorun yok merak etme.


  • matematik koyu  (05.01.14 12:45:33) 
Bilin diye söylüyorum gençler, hiçbir sorun çıkmadan getirdim, şimdi tüttürüyorum, yardım etmeye çalışanlara en içten teşekkürlerimi ilettim.


  • nurigagarin  (05.01.14 20:11:04) 
hadi geçmiş olsun


  • cursor  (05.01.14 21:06:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.